Forumet - sjukdomstråden

sjukdomstråden

3302 1 25

Spana också in:

Jag har någon sjukdom som läkaren inte vet vad det är, yey! jag har utslag på kroppen, kräker vissa dagar (ej gravid) tappar aptiten, kan inte äta utan att kräka ibland. Utmattad, ingen ork, trött hela tiden, ont i kroppen, ömmar. Kissar blod då och då (verkar som jag äntligen ska börja utredning den 7 oktober ang blodet!!) Har också fått hemsk migrän, kan inte sova ordentligt pga huvudvärk ibland. Vissa dagar känner jag mig nästan frisk och vissa dagar kommer allt och allt känns bara skit. Har även ibs och psykiska sjukdomar. 


FruLiten: Jag har någon sjukdom som läkaren inte vet vad det är, yey! jag har utslag på kroppen, kräker vissa dagar (ej gravid) tappar aptiten, kan inte äta utan att kräka ibland. Utmattad, ingen ork, trött hela tiden, ont i kroppen, ömmar. Kissar blod då och då (verkar som jag äntligen ska börja utredning den 7 oktober ang blodet!!) Har också fått hemsk migrän, kan inte sova ordentligt pga huvudvärk ibland. Vissa dagar känner jag mig nästan frisk och vissa dagar kommer allt och allt känns bara skit. Har även ibs och psykiska sjukdomar. 
tror de att det är psykosomatiskt+

FruLiten:
Sök vård om du är orolig. Mina är också lite knöliga pga körtlar och sånt, sen ömmar de lite då och då i månaden, ibland svullnar de med. Dumma bröst.


amsi:
aha. har massa sådant. körtlar. fast kolla upp om du är orolig!

ja, tror inte det är någon fara. har inte heller bröstcancer i släkten och jag är ju bara 22. men ska boka tid ändå!
Har varit hos läkaren och kommer sannolikt få cool medicin utskriven, som jag själv ska injicera hemma en gång i veckan. Blir skoj. För ungefär 1/3 funkar den skitbra, folk blir typ symptomfria, för 1/3 ger den en god positiv effekt men inte direkt 100 % smärtfrihet. För den sista tredjedelen funkar den knappt alls.

Är fett peppad på detta, känns hoppfullt. Plox låt den funka skitbra för mig, och låt mig slippa alla obehagliga biverkningar.