Forumet - Sjukt jobbigt kyss-problem

Sjukt jobbigt kyss-problem

756 0 39
[cry]Detta är stört jobbigt att skriva, men detta extremt löjliga problemet blivit en depression. Jag hatar att skriva om det men är ändå skönt att får skriva ut, och hey, internet är ju så underbart anonymt?

Jag är urusel på att kyssas. Sämst. Alltså, vissa kan vara tråkiga eller dåliga. Men jag är avskyvärd, utan överdrifter! I min förra relation kysstes vi väldigt sällan, typ bara kramades när vi träffades för att det blev en så olustig stämning. Var helt sjukt att vi aldrig gjorde det när vi möttes när vi skulle träffas, men jag antar att vi gillade varandra tillräckligt mycket.

Nu har jag träffat en ny tjej som jag är galen i. När vi skulle ta adjö var det dags och jag sabbade allting, blev jättekonstig stämning och allting.

Jag kan inte förstå hur det kan vara så svårt, men jag förstår inte heller hur man verkligen gör det bra! För henne känns det väl behagligare att kyssa en betongvägg.

Nu ser jag att detta egentligen lilla problem är fett allvarligt och har börjat bli deprimerad över det för jag vill verkligen fortsätta träffa henne.

Någon annan som haft samma problem med lyckats? Det är ju inte direkt lätt heller att låna hem en tjej och öva på att bli bra på att kyssas. Eller fråga henne liksom.

Jag döööööööööööör!!!

Spana också in:

hejsanhoppsan23:

Jag tror det är en hel del nervositet. När vi stod på stationen bultade hjärtat fort som fan för jag visste vad som komma skall. [rolleyes]


tecken på nervösitet [smile] hjärnan har inte upplevt detta händelse innan o då vet inte hur vad den ska göra med kroppen [crazy]

hejsanhoppsan23:

men får inte ge upp iaf


[y] [smile]
Bara kämpa på [smile] så kommer de löna sig [wink]
lemuu:

varför känner du att du är så dålig? nån som sagt det eller varför känner du så?


Som sagt, och det säger jag inte för att jag har dåligt självförtroende, jag vet att det är usel för jag känner det. Det blir bara ett torrt ljudlöst smack som inte känns något och jag känner (läs vet) att det blir helt fel.

Ja, har funderat och nästa gång blir det att slappna av. Önska mig lycka till[cute]
Jag övade med en kille i min skola. Det blev riktigt bra till slut, och vi slutade när det var som allra bäst. Så klart.

Innan så var det katastrof. Och det berodde nog på att jag tänkte för mycket på hur man gjorde och sån skit. Kanske samma grej för dig, att du tänker på tok för mycket - och så blir det bara stelt och illa? Usch och fy.
Usch låter samma som mig. :/

önskar jag också kunde öva med någon. haha.

men iaf, ja jag ska se om det kan vara det som är en bidragande faktor. Nästa gång ska jag kyssa på och inte bry mig, för det kvittar ju om det går skit eller inte, hellre försöka.

Får rapportera hur det gick nästa gång haha. tack för stödet det uppskattas kan jag lugnt säga. trodde jag skulle få massa elaka kommentarer.[crazy]