Forumet - sjukt kåt

sjukt kåt

1079 0 16

Jag är sjukt kåt på en tjej som är 1 år äldre än mig hon går på min skola när jag ser henne i korridoren brukar jag ta ner mitt huvud eller titta bort vi känner varandra ganska bra. men asså hon är sååååååååååååååååå jävla söööööööt snygg och Sexig hon har riktigt fin kropp som gör mig galen hon brukar ha en kort tröja som gör att man ser hennes tajta jeans sen ser man hennes röv guuuuuuud vad fin asså helt seriöst ge mig tips på hur jag kan haffa henne.

En kompis till mig har varit ihop med henne och han sa att hon var riktigt bra på strula osv jag vill ha henne snälla ge tips 

Spana också in:

Om ni känner varann bra så är det väl bara att hänga? Och när ni är ensam så kanske du kan flörta lite?  Men gör det inte på en läskigt sätt, en kille i min klass är kär i mig och han visar det på en hemskt sätt. När vi får ögonkantakt så tror han att han är rolig om han stirrar som en ekorre. Seriöst, gör inte det. Titta på henne i ungefär 4 sekunders ögonkontakt. Titta sedan ner och le lite skyggt. Det är ett "obvious sign" att du gillar henne. Eller ta henne på axeln eller armen nån gång. Gör det "sött" och inte läskigt. Det som killen i min klass gör är sjuuuukt avtändande. Ha även bra hygien och fixa håret och tvätta kläderna och all sån bullshit men en kille som luktar gott är skit påtändande. :) borsta tänderna oxå, att ha br andedräkt är ett +++.