Forumet - sjunga som förlåtelse

sjunga som förlåtelse

731 0 3
Hej alla. 
Nu är det så att jag behöver eran hjälp.
Jag har gjort något jätte dåligt som jag skäms över, vet att det är fel och dumt och att han inte förtjänar det för det vet jag så ni behöver ej påpeka det, tack.
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 2 år och det som inte fick hända hände, jag var otrogen mot honom. Och han vill inte vara med mig längre och det förstår jag. Men det är nu jag inser hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag inte vill förlora honom.

Jag har bestämt att göra ett försök att få tillbaka honom, och har bestämt att jag ska lära mig en låt på piano samt sjunga den, filma och skicka till honom. Men ni vet jag inte vilken låt, så ni kan gärna kommentera låtar som ni tycker är bra och lämpliga för det här.

Tack i förhand!❤

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Jag hade nog tyckt att det var fint att han ansträngt sig för min skull men även om han spelar tills fingrarna blöder och sjunger tills rösten försvinner, gör ju inte det att jag kommer att få tillbaka tilliten till honom. Jag vet dock inte riktigt vad jag velat ha för att kunna överväga att bli tlsm med honom igen. Att han gått i terapi kanske?? Eller ngt. Ngt som har med hans känslor och beteende att göra iaf.