Forumet - Ska avslöja en hemlighet

Ska avslöja en hemlighet

1338 1 14
Raka killar gillar att kramas med tjejvarelser och det inte bara för att det är närhet och psykologiskt upplyftande och alla sådana där platoniska grejer och saker.
Nä, den främsta anledningen är för att det är ett jättebra sätt att få känna på era kroppsdelar utan att vara ett antastande as som använder händerna.
Med de fantastiska nervändarna i det yttre skalet på våra egna köttsäckar kan vi känna varje centimeter av den kroppsyta ni trycker mot oss och särskilt era utstickande bröstigheter som hamnar så tätt tryckt mot oss att vi med ett omärkbart skifte i kognitivt fokus kan avgöra både form och densitet och allmän awesomeness som de besitter.

Tänk på det och innan ni kramar någon nästa gång så kanske ni ska fundera lite på att kanske försöka avgöra om det är något som ni vill att just den killen ska få uppleva. Kanske.
Eller klä er i flytväst, det är nästan omöjligt att känna någonting genom ett sådant plagg.

Spana också in:

Detta må vara sant i vissa fall, även om det får mig personligen att känna mig som ett creep. Dock får man inte i slutsatsen glömma bort den vardagliga och något stela halv-kramen, vilken bara involverar en arm runt axeln och lite till igen bröstkontakt. Den används med fördel av mindre socialt begåvade individer som jag själv och jag känner mig därför mindre träffad av denna tråd.

OnkelHubert: Detta må vara sant i vissa fall, även om det får mig personligen att känna mig som ett creep. Dock får man inte i slutsatsen glömma bort den vardagliga och något stela halv-kramen, vilken bara involverar en arm runt axeln och lite till igen bröstkontakt. Den används med fördel av mindre socialt begåvade individer som jag själv och jag känner mig därför mindre träffad av denna tråd.
Oftast blir det ju tyvärr denna när man ska krama tjejverelser