Forumet - ska bli dumpad, får inte gråta!!

ska bli dumpad, får inte gråta!!

908 0 8
På söndag ska jag bli dumpad. Problemet (utöver att jag blir dumpad såklart) är att jag kommer gråta floder, för jag är i en väldigt jobbig situation då hela mitt liv kommer vändas helt upp och ned. Jag vill inte sitta och gråta inför honom dels, men sen vill jag heller inte gråta hela vägen hem som innehaver både tåg och buss i en stad där jag alltid träffar minst tre personer jag känner. Så snälla säg att det finns tips för att inte gråta!! Det behöver bara fungera i tre timmar ungefär. 
Förstår hur det är att vara rädd att förlora någon som betyder något för en, jag är konstant rädd att förlora alla mina vänner och tror då och då att jag har gjort det. Saken är ju den att det finns väl inte riktigt något man kan göra åt att man gråter: det är inget att skämmas för, du måste respektera dina egna känslor. Jag är i det stadiet att jag mår så dåligt att stolthet och integritet inte längre betyder något. Men om du fortfarande har kvar sådan, så förstår jag oron... ger dig rådet att gå igenom hela situationen i förväg, och gråta i förväg, så avtrubbas kanske känslorna lite? vet inte om det fungerar, men tänker att jag ständigt gör sånt, och tror att jag säkert varit ännu värre i gråtavseende om jag inte målat upp skräckscenarios nonstop. så det kanske hjälper lite i alla fall: öva på det hela i förväg!

Spana också in:

Efter som det undras: jag har haft det på känn, att något vart fel alltså, och nu idag skrev han ''helt ärligt så måste vi snacka, kan du på söndag?''. Jag antar ju att det är slut han kommer göra, helt ärligt gör just det inget då jag misstänker att mina känslor för honom svalnat, men allting i min vardag har bara ryckts bort, han är/var det ända jag har kvar, så utan honom har jag inget. Sen vill jag höra hans anledning, om det är något jag gjort, för en vecka sen sa han att han älskade mig, och tappa känslorna gör man inte på en vecka...