Forumet - Ska bli pappa

Ska bli pappa

3791 0 48
Hallå!!!
Hoppas verkligen att nån av er kan hjälpa migoch försöka visa mig hur man ska göra :/
jag är en 18 åring kille som hade sex med en tjej för ett tag sedan, helt plötsligt fick jag reda på att tjejen var gravid och att det var mitt barn [tard] jag känner mig verkligen förlamad för tjejen vägrar göra abort och påstår att vi två ska ta hand om barnet när hon föder det [sad] Hur ska jag göra? kan jag bara neka barnet och säga att det inte är mitt? elr blir jag tvungen att försörja barnet tills han fyller 18?? vill gärna ha svar utav nåra som också gått igenom sån sak snälla [blush]
chachacha:

kan jag bara neka barnet och säga att det inte är mitt?


Dessvärre kan tjejen ifall hon vill tvinga dig med hjälp av polisen, ta ett faderstest.

chachacha:

elr blir jag tvungen att försörja barnet tills han fyller 18??


Ifall du inte vill vara med och uppfostra det så blir du fortfarande dock skyldig att betala underhåll tills barnet fyllt 18 jo.

chachacha:

Hur ska jag göra?


Leva med det. Det enda du egentligen kan göra i det här läget är att fortsätta försöka få henne att göra abort, utsätta henne för en mild olycka så hon får missfall, eller hoppas på att hon får missfall.

Detta om du inte lyckas ändra i lagen, vilket inte nånsin lär ske i vårt kvinnorättsstyrda land.

Du kan också alltid fly landet och så att säga "försvinna", men det verkar kanske lite drastiskt.

Sorry to be the one to say it boy, but you're fucked. [sad]

Spana också in:

Du får betala underhåll varenda månad tills dess att barnet fyllt 20. Det finns två val men först och främst så ser du till att kräva ett faderskapstest. Är du pappan till barnet så 1. Ta ditt ansvar 2. Ta inte ditt ansvar.

Och nu har du förhoppningsvis lärt dig en läxa och den läxan är 1. Se till att alltid knulla engångsligg med skydd för du vet väl att världen kryllar av lömska horor som lurar till sig barn.
chachacha:

att inte ta sitt ansvar men ändå betala underhåll är att ta sitt ansvar [cry]


Ansvar? På vilket sätt är det ansvar? Du tvingas till detta, tvivlar på att du skulle betala om det var ett fritt val. Du tar ifrån ditt barn sin biologiska pappa så ansvar kan jag inte säga att det heter, tycker ordet fegis samt omogen passar in bättre.
EGOGIRL:

Det var det jag menade, man får ju underhållet om man pluggar tills det året(?) man fyller tjugo


ah ok, låter som att det stämmer ja :)

Till OP: Känner med dig, grabben. Jävligt jobbigt läge och jag hoppas hon tar sitt förnuft till fånga, om inte annat för din och ungens skull.
chachacha:

jag känner mig verkligen förlamad för tjejen vägrar göra abort och påstår att vi två ska ta hand om barnet när hon föder det


You just got spermjacked! [bigcheers]

chachacha:

elr blir jag tvungen att försörja barnet tills han fyller 18??


Yepp.

chachacha:

vill gärna ha svar utav nåra som också gått igenom sån sak snälla


Har inte gått igenom det själv men man känner ju folk som har och har lite koll på det.

Tyvärr är du rätt körd just nu. Det här är en tjej som enbart tänker på sig själv i det här fallet. Hon skiter fullständigt i dig och barnet.

Det är dock inte så mycket du kan göra. Det är här som vi killar alltid kommer att ligga i underläge. Kondom är det som gäller vettu och nu har du satt dig i den sitsen och får lida av konsekvenserna av det.

Annars: