Forumet - Ska börja plugga på Karolinska, Huddinge, har inget boende!?

Ska börja plugga på Karolinska, Huddinge, har inget boende!?

752 0 12
Så dum som man var så tog jag inte reda på fakta innan jag sökte och till min förvåning har studenter i princip ingen chans på bostadsmarknaden såvida man inte stått i kö sedan man gick på högstadiet.[tired]

Jag sitter varje dag och F5 blocket men trots att jag är hur snabb som helst så hinner alltid tio pers innan mig. Jag är ute endats efter ett rum, tak över huvudet dyger egentligen. Hyran ska vara runt 3K/månad beorende på ställe. Så om det finns någon här som kan hyra ut någon eller vet någon som hyr ut så vore det jävligt snällt. Ska börja plugga som tandtekniker.

Spana också in:

retsti:

ajuste vare inte du som skulle bli läkare, så du har kommit ín nu? . grattis

på KI finns dom ambitiösaste läkarstudenterna i Sverige har jag läst


naj har inte kommit inte som läkare ännu, så jag ska mest softa och inte anstränga mig allt för mycket. dock ville jag flytta hemifrån så det blev att söka lite utbildningar.

Blivande_japan:

prova att lägga upp en egen annons på blocket


finns ju så många som gör det och skriver en maxhyra på 5-6000/mån. tror knappast jag har någon chans, dessutom verkar 90% av de som hyr ut söka efter kvinnliga gäster[n]
Blivande_japan:

det kostar typ 10 spänn? inte som att du dör av svält om du gör det....


tycker det är ganska skämmigt att lägga ut en bild på sig själv på en kontaktannons. och sen kan jag tänka mig att det är som alla andra kontaktannonser att man inte får några svar ifall man inte har en bild på sig själv.