Forumet - Ska det vara om att stänga simhallen för män?

Ska det vara om att stänga simhallen för män?

3038 0 69
Jag såg på debatt ikväll att de debatterade om det skulle vara fler tider för BARA kvinnor i simhallarna. Vad tycker ni om detta? Säg gärna om varför du tycker som du gör :) 

Ska det vara om att stänga simhallen för män? (vissa tider)

Är säker på att man kan kompromissa så att alla får liten del utav sitt. Om man ogillar att bada bland annat än sitt eget kön, så kanske man kan hålla vissa tider just för dessa. Eller om det är ett stort badhus så kan man ordna olika avdelningar. Eller, olika badhus om det är större städer. Hursomhelst så är mitt tycke att det skall hållas relativt lika i sådana fall och inte låta det bli en obalans gällande utbud beroende på kön.

Xuzkie: Är säker på att man kan kompromissa så att alla får liten del utav sitt. Om man ogillar att bada bland annat än sitt eget kön, så kanske man kan hålla vissa tider just för dessa. Eller om det är ett stort badhus så kan man ordna olika avdelningar. Eller, olika badhus om det är större städer. Hursomhelst så är mitt tycke att det skall hållas relativt lika i sådana fall och inte låta det bli en obalans gällande utbud beroende på kön.
+3

Jag håller helt med. 
Det ska då vara på lika villkor. 

Spana också in:

Jag själv anser att det vore hyggligt om alla kunde vilja vistas tillsammans oavsett. Men har förståelse till vafför vissa känner obekvämhet eller utav annan anledning... Och något utav de bättre alternativ vore att tillgodose detta istället för att personer avböjer ifrån att göra vad dom faktiskt vill, i detta fall gällande badning...

Kanske är det större än specifikationer. Just därför. Men vad vet jag.
Wait what? Varför skulle det finnas det? Är det feministerna som varit i farten igen? I sådana fall ska vi väll ha speciella tider för män också? 

Tycker ärligt talat att det låter som ett väldigt töntigt förslag. Det behövs absolut inte!