Forumet - Ska du ut på stan?

Ska du ut på stan?

599 1 12
Stan har blivit betydligt mycket trevligare att vara i nu under pandemin då alla turister har försvunnit och man faktiskt kan gå på gatorna utan att behäva tänka på alla runtomkring. Är sällan i stan till att böja med, men på sommaren är det ju alltid härligt att sätta sig vid kanalerna här i Amsterdam och unna sig en öl.

YungG: Stan har blivit betydligt mycket trevligare att vara i nu under pandemin då alla turister har försvunnit och man faktiskt kan gå på gatorna utan att behäva tänka på alla runtomkring. Är sällan i stan till att böja med, men på sommaren är det ju alltid härligt att sätta sig vid kanalerna här i Amsterdam och unna sig en öl.
Aye, bor du seriöst i Amsterdam? Fett

Spana också in:

Ja, det gör jag väldigt mycket.. sitta och fika med kompisar ute.. gå på bengans rota bland deras skivbackar/ kläder/pop-tidningar/monster /böcker m.m (när man måste betala själv)

Men har nu inte varit på stan på länge.. eller jo ,var där för ett tag sen men en snabbisRodnar och kompisarna är inte så pigga på att gå på stan i dagsläget.. sen fika är ju ingen idé då man inte får sitta ihop? och bio går ju heller inte..


Planer ja ^^ vilka planer? det går ju inte att gå in i vissa affärer längre så lite svårt att planera nåt då...