Forumet - Ska flytta för första gången

Ska flytta för första gången

2715 0 19
Jahap
Då ska jag flytta för första gången, 15 dagar men får tillträde tidigare.

Något jag ska tänka på? Något som man alltid glömmer eller ska göra. Mat tips tas gärna emot, har 1300 till mat i månaden typ.

Har faktiskt inte ångest och panik den här gången som jag sist fick när jag skulle flytta, yey!
325 kr i veckan till mat är faktiskt rätt skapligt.
SvenskWithAttitude: pasta och köttbullar


aristoteles: blodpudding
så därför är detta inte jättenödvändigt då halvfabrikat innehåller mycket skit.

laga mat ifrån grunden! frys in så du har matlådor. googla billiga maträtter/råvaror. ha din närmsta matbutik som app där du kan se veckans produktblad och köpa alla erbjudanden som du vill ha billitbilligt.

övrigt: skaffa hemförsäkring, adressändra, gå med i hyresgästföreningen om d visar sig att du har en bråkig hyresvärd, gör noga scanning av lägsta priser på tv/bredband och köp förbövelen bara sådant som har väldigt kort uppsägningstid/ingen uppsägningstid alls. det blir väldigt jobbigt om du ska flytta och står med ett teliaabonnemang på ett år till som du inte ens kan ha i nya lägenheten (been there, done that). ikea, rusta, öb osv är bra butiker att köpa alla grundgrejer till lägenheten som stekpannor och decilitermått. 

kmr ej på ngt mer

Spana också in:

Det blir värre för var gång du flyttar lovar dig, fast det kanske mest är jag som samlar på mig för mkt prylar som gör det hela jobbigt, råder dig till att inte göra så det är en djävulsk process att flytta allt. Men bra saker o införskaffa är väl disk o rengöringsmedel samt ordentligt med käk, dammsugarpåsar kanske om du äger en sådan.

Axelinaaas: typ världens billigaste pasta man kan köpa från ica basic och de är ganska mycket i det med. Nudlar kostar ju typ 2-10 kr per portion och räknas väl som billigt.  Men allmänt ica basic produkter brukar vara super billiga men inte alltid så goda. 
Ica basic innehåller inte direkt de bästa grejerna... tex deras jordgubbssylt innehåller inte ens jordgubbar haha
ville bara säga, köp bad ni kan/vill
ICA Basic wokgrönsaker är en bra sak att ha i ryggen för att skänka en illusion av flärd till dina budgeträtter. Köp hellre exempelvis potatis än nudlar som inte är så jävla billigt när man betänker att de innehåller ungefär lika mycket näring som plastförpackningen den säljs i.
schim:
Ica basic innehåller inte direkt de bästa grejerna... tex deras jordgubbssylt innehåller inte ens jordgubbar haha
ville bara säga, köp bad ni kan/vill
Ja men typ deras tagliatelle är ganska schysst sett till pris och att den är vegansk