Forumet - Ska gå ner i vikt tänkandet

Ska gå ner i vikt tänkandet

846 0 16
Känns som varje dag man ser någon som har en fin kropp eller någon som inte äter något så kommer tänkandet i huvudet 'sluuta ät, gå ner i vikt nu för i helvete mikaela'!!
Jag vet att jag inte är tjock, jag vet det även om jag inte vill se mig som smal längre.
Känns som det är någon som säger i mig 'se dig som tjock'.
Sen är det också kompisar som håller på. Mot sig själv.
Att dom inte äter och att dom tränar får mig också att ångra att jag äter.
Och jag äter som vanligt, och jag vet att jag gör rätt också, men ändå, det jävla tänkandet.

Vad är grejen med att se sig som tjock även om man inte är det?

Dold text: Vet inte ens vad jag skriver nu.

Spana också in:

Gammal tråd, men.
Fattar vad du menar, kind of. Alla håller fan på och tjatar om hur tjocka de är, omg omg. Och man blir påverkad av det. Klart man blir påverkade av andra. Men låt det inte gå ut över dig själv, tyck istället synd om dem för att de inte lägger tid på annat än att tjata om sitt eget utseende.
m3lis:

Vad är grejen med att se sig som tjock även om man inte är det?


Har själv det lika dant, fast jag har gått ner en massa. I augusti vägde jag 60 kg (är 170 cm), hade då ett BMI på 20.8. Bestämde mig för att jag skulle gå ner i vikt, till 55. Nu är det november och jag väger 50 kg, vilket gör att jag har ett bmi på 17.3, ser ju själv att höftbenen och revbenen sticker ut mer och jag får massa med jobbiga kommentarer att jag måste gå upp i vikt osv. Typ inga av mina gamla kläder passar mig längre osv. Men ändå när jag kollar på mig själv i spegeln så tycker jag fortfarande att jag har en kula på magen, för tjocka låt och för smala armar. Äter i snitt 500-800 kcal per dag och jag vet att det inte är bra, men kan inte sluta.