Forumet - Ska ha sex för första gången

Ska ha sex för första gången

10741 0 69
Det gjorde ont första gången jag hade sex. Killen fick inte in den. Men det är ju normalt. Mödomshinnan du vet? Jag kommer inte ihåg om det gick senare den gången. Så, första gången brukar inte vara någon dröm, men jag vet ju inte hur det blir för dig. Men kan ju gilla det ändå, fast det inte är speciellt skönt. Själva grejen liksom.

Spana också in:

Vill också säga att det kan vara både en fördel och en nackdel att ingen av er har haft sex tidigare. Jag skulle nog tycka att det var pinsamt om INGEN visste hur man gjorde, men det kan ju kännas bra också. Det där är väldigt olika. Känns det bra för dig att den andra personen också är oskuld?

Är du nervös? Man brukar ju vara det. Kanske speciellt om man inte känner killen så bra.. men jag tycker inte att man ska oroa sig så mycket. Det blir som det blir, och förhoppningsvis blir det bättre efter hand.
Barfota:

Mödomshinnan du vet?


Myt du vet? ;D

OnT: Väldigt individuellt, se till att kåta upp varandra noga innan ni försöker med snopp i fitta ^^
Går det ej bra i början, smek, mys osv och försök igen.

Barfota:

det är något med att den inte har spruckit, därför gör det ont. googla på "mödomshinna" vetja :)


Som sagt, bara en myt :P
Knarko:

Myt du vet? ;D


Nej, det visste jag faktiskt inteArtie:

flickan vet väl iaf var slidan sitter.
det är bara att stoppa in den


Det är inte så jävla enkelt om man aldrig har gjort det tidigare. Man ser ju hur många som frågor hur man ska göra, varför tror du att de frågar?
Barfota:

det är något med att den inte har spruckit, därför gör det ont. googla på "mödomshinna" vetja :)


du kan inte vara 23 år och fortfarande tro att det är någonting som behöver spräckas [mad][mad]
Smisk på dig isf


ont: Använd kondom, stressa inte, ha lååååååååååångt förspel, avbryt om det inte känns bra och inse att det inte kommer att bli någon vidare himlastormande upplevelse
Barfota:

Det är inte så jävla enkelt om man aldrig har gjort det tidigare.


visste du inte var din slida satt innan du hade sex första gången?

isola:

+ använd glidmedel


jag skulle råda alla oskuldsflickor:
det är bättre med en kraftig lubrikation och om den är där, behövs inget glidmedel, och om den inte är där, ska man inte ha sex innan den kommit. Om upphetsningen inte gett lubrikation har antagligen inte heller slidväggen utvidgats, vilket är nödvändigt för en smärtfri penetration.

så - skrota glidmedlet, det är lätt att fuska med fittans upphetsningsstadium vid användandet av sådant, särskilt då det inte behövs om man är tillräckligt upphetsad.

Barfota:

Nej, det visste jag faktiskt inte


mödomshinnan finns inte, vissa tjejer har däremot ett för stort hymen (slemhinneveck i fittan) vilket gör att de kan få problem vid första samlaget. De flesta kvinnor har ingen sådan problematik, och hur kunnig man än är kan man omöjligt se skillnad på en oskuldsfitta och en fitta som varit med om lite mer.
hymen kan få sprickor i sig oavsett om man är oskuld eller inte, om man genomför ett samlag trots att man inte är tillräckligt upphetsad. Antagligen får de oskulder som får ont, oftare ont på grund av otillräcklig upphetsning och dåliga förväntingar, än av att hymen på grund av sin storlek/tjocklek spricker.