Forumet - ska jag åka till min mor eller inte?!?!

ska jag åka till min mor eller inte?!?!

275 0 22
fördelar:
jag slipper vara pissmörkrädd vilket jag är nu när jag tvingas vara ensam hemma
jag kanske får panik och har då ingenstans att ta vägen
det känns väldigt ensamt att vara ensam

nackdelar:
jag vill egentligen inte
jag pluggar bättre hemma
jag måste ta mig kommunalt med packning, dator OCH hund. det är asjobbigt. bussbytet ska vara avklarat på tre minuter, det är en stor station.


det är någon timme kvar tills jag måste bestämma mig och jag har velat sen igår. VAD SKA JAG GÖRA`!`!`!?!?!??! JAG VILL INTE VÄLJA SJÄLV BÅDE OCH KÄNNS BAJS

Spana också in:

framtidstron är död:

det är inte bara mörkrädsla. det är ju dessutom ensamt att vara ensam. jag har ingen att prata med! jag hatar att vara ensam!


Hmm, hur går det ihop? Du skrev ju att du "ville egentligen inte" åka dit. [no-no] Dessutom så har du ju din hund!! lite sällskap iaf.
lksafkalsknvxc VAD SKA JAG GÖRA
måste höra av mig till henne om jag inte kommer. Vet inte om hon tycker det är en godtagbar ursäkt att peka på att bussbytet innebär ett stort stressmoment tillsammans med packning och en hund som inte fattar vad gå i koppel innebär. känner mig smått utvecklingsstörd.
Stanna hemma, vi sällskapar dig!
Jag husvaktade min pappas hus för ett tag sedan och kollade på läskiga grejer på tv på natten, det var ingen bra idé.
Övervägde nästan att när jag gick ut på kvällen ropa någonting inåt huset så att alla psykopater som lurade i buskarna skulle förstå att jag minsann inte alls var en ensam dam med katt, utan en dam med en massa sällskap och tio arga hundar.