Forumet - ska jag be om ursäkt?

ska jag be om ursäkt?

100 0 33
Jag blev rejält sur på en kompis för en stund sedan. Jag låtsades bli sur, han trodde jag blev sur på riktigt och frågade gång efter gång om jag är sur på riktigt, och jag sa nej och till slut blev jag väl sur på honom för att han inte fattade att jag inte var sur.

Men iallafall.

Han säger att jag borde be om ursäkt för att HAN tog illa upp? Varför ska JAG be om ursäkt för? Jag sa ju inget som kunde ha gjort att han tar illa upp? [shake]

Det slutar med att han säger att jag borde inse att det inte går att tänka att "jag har aldrig gjort fel, det är alltid alla andras fel.. så väx upp"

vad sjutton.. där gick han rejält över min gräns! Hade stor lust att bara skälla ut honom inför allt folket och få honom att fatta att han inte kan säga något som inte är sant.

Men vad ska man göra? Han är rejält envis och tror att han har rätt tills någon verkligen sätter honom på plats, jag är dock inte en sådan person.

Jag har väl inget att be om ursäkt för ändå? Jag varken sa eller gjorde något som kunde ha gjort att han tog illa vid sig

Spana också in: