Forumet - Ska jag bli kk med honom?

Ska jag bli kk med honom?

1301 1 8

Jesus vilka problem jag har just nu känner jag. Jag skrev i en annan tråd att jag skriver med en kille. Låt oss kalla han för Adam.

Jag har vetat vem det är i snart 1 år eftersom han brukar åka till min stad under vår och somrar. (han bor i en annan stad) Han är 3 år äldre än mig och inte oskuld. Och jag har alltid haft nån liten crush på honom. Och nu för ca 2 veckor sen tog jag mod och följde han på instagram och la till han på snapchat och vi har fått en oerhört bra kontakt med varann, vi kom upp på varandras snapchatlistor på bara en kväll och nu smsar vi osv. Han sa att han kan bli min kk i vår och sommar men grejen är att jag är oskuld och liksom när en tjej förlorar oskulden till en kk så är man slampa enligt dagens samhälle, och folk kommer ju inom sin tid få reda på att jag inte är oskuld längre. Det är ju inte så att jag kommer kunna hålla det hemligt hur länge som helst och mina vänner kommer ju förstå. 
Men det jag också tänkt mycket på är att jag skulle kunna ha ett förhållande med denna Adam och det är jag ganska säker på att Adam inte skulle kunna, tror att han bara vill ha sex med mig.
Men vi har bestämt att vi inte bara ska ha sex utan även hänga på dagarna som vanliga vänner och va med varandras vänner osv, och det kan ju göra att känslor utvecklas. 

Så mina frågor är:
*Ska jag satsa på att bli kk med han och låta han ta min oskuld?
*Är det möjligt att vi kan få känslor för varann båda två om vi kommer träffas under dagar som vänner och redan nu har dagligen sms kontakt med varann?

Kommentarer (1)

  1. Avatar

    Om du inte skadar dig själv eller någon annan så finns det INGENTING i det du gör som är fel eller klandervärt på något sätt. Om ni båda vill och har lust att ha sex med varandra så grattis! 

    Det finns jävligt mycket skit i vår kultur, det är jag den förste att medge. Men jag tror lyckligtvis att det bara är en minoritet som tycker att det är okej att stämpla någon som "slampa" för att den har sex utanför en kärleksrelation. Hur som helst har så är det jävligt uselt att bete sig så, så stå på dig!  

    Sen det där med romantiska känslor. Om ni utvecklar dem för varandra så kan ju det vara jättehärligt (ett långvarigt förhållande bygger dock på andra saker). Kanske uppstår sådana känslor hos honom, men ännu har du att förhålla dig till att du inte vet. Hans enda skyldighet - och omvänt din med gentemot honom) - är att vara ärlig med sådant som angår er relation och allmänt behandla dig med respekt. 

     

Senast ändrad 3 Jan 2014, 03:53 av swyrx
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Vill du ha sex med killen, så ha sex med killen. Om du vill vara kär i någon du har sex med första gången så väntar du och återupptar kontakt med den här snubben en annan gång. Våga gå ifrån vad "samhället" säger, det är din kropp och ditt eget val, det kan ingen annan ta i från dig.

det är väl inte normalt med kk

Spana också in:

En tjej som har sex alls anses som slampa i dagens samhälle, så bry dig inte så mycket just om samhället (bästa är nog att inte bry sig alls då "samhället" tycker rätt många saker som nog rätt många personer tycker är bisarrt), utan känn efter vad du själva vill. Om du bestämmer dig för att genomföra det kommer det då att visa sig vilka som är dina sanna vänner, för dom sanna vännerna kommer att acceptera, förstå och respektera, medans dom som inte gör det är inte bra nog att vara dina vänner ändå.

När det gäller känslobiten så... som jag förstått har du redan känslor för honom i form av en crush. Chansen finns att han får känslor för dig, men jag kan inte säga hur stor eller liten den chansen är, det går nog inte att säga alls, utan det är något som tiden får utvisa - om ni blir kk.

Hjärta

d1a e bättre o avgöra m hjärtat än m hjärnan o rada upp för o nackdelar o sånt trams.