Forumet - Ska jag dricka?

Ska jag dricka?

1471 0 43
Jag är 16år och har ALDRIG druckit! Och anledningen var att jag helt enkelt inte var intresserad men nu på senaste tiden så vill jag.Och nu i helgen är jag bjuden på en fest hos min kompis jag kommer sova där efter men frågan är om jag ska dricka vad tycker ni? Jag känner lite press då alla tjatar på mig att jag ska dricka för de vill se mig full[censur] Då de aldrig sett mig full efter som det är första året på gymnasiet och första festen typ. Jag har sagt att jag har druckit förut så dom tror inte att det är en sån stor grej att jag ska dricka..... HUR SKA JAG GÖRA???

Spana också in:

[tard][tard] på de senaste två inläggen


du kan gå på festen utan att bli full. drick någon öl bara. fast det blir man kanske full på om man inte druckit innan. eller drick ingenting. säg bara att du inte vill eller att du inte känner för det, vilka dumma snorungar dina kompisar är om de anmärker på det.
Hannamedi:

Men vad ska jag i såna fall göra medans alla andra dricker titta på ?


Prata med folk, drick läsk eller något annat du tycker är gott [y] Första gången man dricker brukar gå åt helvete för man har ingen aning om vad man håller på med. Man dricker oftast för mycket/för fort/har grundat dåligt osv och sen mår man bara illa. Händer de flesta i alla fall.

Det låter himla märkligt att du känner att du inte kan gå på festen om du inte dricker, massor med människor går på fest nyktra och det är inget konstigt. Var som vanligt bara och smaka nån klunk om du känner för det men du ska absolut inte dricka för att nån annan vill det. Det ÄR trots allt gift man häller i sig.
Om du inte vill dricka: drick inte.
Om du känner att du vill testa: DRICK FÖR FAN INTE MASSA VODKABLANDAD LÄSK. Var lite classy. I alla fall som förstagångare gällande alkohol. Jag blev lite förgiftad när jag drack typ 6 vodkagroggar och spydde 7 ggr när jag vaknade upp på dagen första gången jag drack [wink]
Hannamedi:

Men hur vet man vad som är för mycket?


Bara sluta drick när du känner att du blir lagom. Pressa inte kroppen, den mår inte bra av det. Det är individuellt hur mycket du kan dricka utan att må dåligt av det, så jag kan inte veta hur mycket som är för mycket för dig.
Sen märker man inte alltid att man är full, speciellt om man sitter still och dricker.
Röra på dig(gå runt och snacka med folk t.ex.) skulle nog vara till din fördel. Och kanske dricka varannan vatten, även om det känns så otroligt tråkigt att dricka vatten då man super [cry][blush]