Forumet - Ska jag färga håret?

Ska jag färga håret?

285 0 23
Jag är trött på mitt hår igen [n] (Har rött nu). Ska jag färga det svart eller kommer jag bara ångra mig när jag inte kan få det ljusare igen? Halp me. (Färga det brunt eller i någon annan tråkig färg kommer inte på fråga).

(Bilder finns i galleri, knock your socks off)

Spana också in:

Hur som helst, om du har rött eller svart så kommer det bli svårt (ta relativt mycket pengar) att få det ljust igen ..men jag tycker nog inte att du ska satsa på svart om du inte är säker eftersom det är rätt så slitande för håret och det är lätt att det kan bli fult.
klenkaka:

färga det svart, det är det enda rätta.


Jag blev faktiskt sjukt sugen först efter att jag sett dina bilder i rampjuset [blush]

Reeplay:

men jag tycker nog inte att du ska satsa på svart om du inte är säker eftersom det är rätt så slitande för håret och det är lätt att det kan bli fult.


Nja, lätt fult, hur menar du då? Har färgat det svart själv sedan jag var 17 så det ska nog inte vara något problem. men det är sant det du säger, att det är jobbigt att få det ljust igen om man vill.

Ögon i en plåthink:

Färga det svart, tös.


emery:

Färga svart. Fett skönt.


ja, fan jag köper svart hårfärg idag. Fast jag sparar nog rött på sidorna :)
misfits:

Nja, lätt fult, hur menar du då?


Enligt min åsikt och erfarenhet så kan minsta ojämnt färgat hår förstöra hela intrycket. Men om du har färgat det förr så ska det väl inte vara några större problem, men som sagt, tänk över det innan för det är inte det bästa du kan göra mot ditt hår.
overdose delusion:

då känns det ju som om svart borde övervägas både en och två och nittiosju gånger innan du färgar det igen... nåja, jag gillar rött, men du klär i svart också.


Ja, det gör ju det. Nu blev det så att min kille lyckades få med sig mitt betalkort idag så jag kunde inte åka in och spontanköpa färg ^^ så nu kan jag fundera lite till!

tack, förresten :)