Forumet - Ska jag lita på min pojkvän?

Ska jag lita på min pojkvän?

735 0 28
Det är såhär, att jag känt en kille i ett halvår nu.
För ungefär en vecka sedan blev vi tillsammans, igen.
Vi träffades och strulade och hade det jättemysigt.
Han har ett kriminellt förflutet, och jag har aldrig riktigt förstått varför han gjort alla de grejer han gjort. Men han har förändrats, enligt honom och andra. Själv vet jag att jag alltid älskat honom.
Nu har han åkt iväg till ett sorts "läger" , I det lägret finns också tjejer.. Han säger att han älskar mig, Men ibland stänger han av sin mobil.. Och då börjar tankarna komma.
Är han kanske otrogen, Han kanske hånglar upp någon annan?
Ska jag lita på honom? - Jag älskar ju honom, och den kvällen när vi strulade, klickade vi. Men jag vet inte..
Kom med förslag, Hur ska jag göra och hur ska jag säga för att få honom att förstå att jag verkligen vill ha kvar honom i mitt liv?

Hoppas ni förstår.

Mvh/ en orolig tjej.

Spana också in:

Han har den avstängd nu, Som tur var är min lillebror där också - så han håller koll på honom. jag försöker alltid tänka "Han har ju förändrats, till något bättre. så jag antar att han inte driver som förra gången"

Förra gången planerade min kompis och han, att han skulle utnyttja mig. Vem vet - han kanske gör det den här gången också. Hur ska jag tänka??
Du har så rätt där - Jag har så svårt att tänka positivt, speciellt när jag är nykär. Hela han är så fin, Men han har länge gått runt och "haft sex" med måånga.. varit en så kallade player. Alla typ gillar honom och klänger på honom. Är så rädd att han är så desperat att han går runt med olika tjejer. Bara för att jag vill vänta ett tag tills det känns äkta.
kebu12:

fan tur att man är singel


[y]aa eller hurEMrytting:

Är så rädd att han är så desperat att han går runt med olika tjejer. Bara för att jag vill vänta ett tag tills det känns äkta.


det finns en risk att han gör detEMrytting:

Som tur var är min lillebror där också - så han håller koll på honom.


ska ens syskon behöva hålla koll på pojkvännen så han inte gör nåt dumt??[tard]haha fan det är helt patetiskt, det begriper du nog själv oxå