Forumet - Ska jag oroa mig?

Ska jag oroa mig?

914 0 1
Tja, trodde aldrig jag skulle behöva skriva det här men känner för att få mig ur det.
Jag och min tjej har varit tillsammans i lite mer än 3 månader, jag älskar henne mest av allt. Vi har känt varandra i ungefär 1 år. Vi fick kontakt genom sociala medier och började sedan snapa, hände inget speciellt i början men 3-4 veckor innan vi blev tsm kom vi väldigt nära varandra och blev direkt kära. Vi bor 1,5 timme ifrån varandra typ så vi träffas inte jätte ofta, även om jag vill vara med henne varje minut. 

Till en början var allting jävligt bra, vi skrev hela dagarna och pratade telefon på nätterna. Gångerna vi träffats har varit det bästa dagarna & nätterna nånsin. Jag har alltid vetat att hon mår dåligt ibland, jag gör allt för henne och hon säger att det är jag som får henne att må bra, att orka fortsätta osv. Jag tror henne verkligen varför skulle jag inte liksom. Men hon har alltid skrivit med en massa andra killar, till en början brydde jag mig inte men nu på sistone har det känns konstigt, jag har insett hur MÅNGA hon verkligen skriver med och det fick mig att undra och få ångest, men jag har alltid känt att det är bara mig hon älskar men känns konstigt ändå. Efter ett tag sa jag hur det kändes och hon förstod. Hon sa att hon skriv med många men sa att det hon skrev med andra inte var något speciellt och det var bara mig hon älska. Men hon sa även att hon ofta försöker få mig avundsjuk, det har jag märkt. På ett sätt kan det vara bra eftersom det betyder hon bryr sig om mig och vill få mig att reagera, på ett annat sätt känns det sjukt onödigt hur hon kan göra så när hon vet att jag gör allt för henne, precis allt. Men ändå lägger hon ut stories på andra killar, villl få mig märka att hon skriver med andra och även 1-2 ggr när hon ¨suttit¨i någons knä, det är ok för mig att hon är med andra killar osv så länge hon inte gör nåt med dem, men det är svårt och veta eftersom det skiljer 1,5 timmar imellan oss och jag bara bara kontakt med henne där hon bor. Hon säger även att hon blir sjukt avundsjuk när jag är med tjejer, men skillnaden är att dem är mina vänner o jag lägger inte ut saker/skriver saker för att få henne avundsjuk, aldrig. Vill heller inte bråka och få henne må dåligt. Men hon får mig att må dåligt tyvärr... 

Har känts jobbigt senaste 1-2 veckorna verkligen, hon har varit som vanligt mot mig men jävlar vad hon skriver med andra. Kanske överreagerar och tror inte hon skickar bilder osv till andra. Jag älskar henne verkligen. Men ska jag kanske släppa taget?

Va skulle ni tro och säga ifall eran tjej/kille skrev till massa andra och vill få dig avundsjuk?

Spana också in:

Tycker det är väldigt fel av henne att göra dig avundsjuk med mening, det tyder på att hon antagligen har dåligt självförtroende och vill ha bekräftelse. 
Men hon har en pojkvän som älskar henne mest av allt? Hur kan man behöva gå o tigga bekräftelse då undrar jag.
Du kanske ska prata med henne, och säga att du inte tycker det är okej att hon gör så! Annars kanske det är bättre att släppa taget ja, man ska aldrig vara okej med att någon gör en ledsen gång på gång :)