Forumet - Ska jag satsa på honom?

Ska jag satsa på honom?

259 0 18
Det finns en kille som jag känner väldigt väl. Vi var tillsammans i en månad, men sen tog det slut eftersom han tyckte att jag ställde för mycket krav på honom. Och det tyckte jag att jag gjorde också. Han orkade tillslut inte och gjorde slut när det hade gått en månad.
Problemet med denna kille är att han tjatar väldigt mycket om sex, jag vet att han är 16 år och det är jag också. Jag är inte oskuld!, men kom igen.. Efter andra dagen tjatar han redan?
Nu vill han möjligtvis börja om igen på ett förhållande, Och denna gången ska jag dämpa kraven om jag nu är redo för honom.
Jag älskar den här killen, Och har alltid gjort det sen den första dagen vi träffades.
Frågorna är alltså:
1. Vilka krav ska han kunna ta?
2. Vilka krav ska jag ställa på honom?
3. När är det dags att ha sex?
4. Några tips om hur jag kan tillfredställa honom på ett bra sätt?


Hoppas det var bra frågor :P .. Tackar för svar ;) [bigsmile]

Spana också in:

Leosflicka:

1. Vilka krav ska han kunna ta?
2. Vilka krav ska jag ställa på honom?
3. När är det dags att ha sex?
4. Några tips om hur jag kan tillfredställa honom på ett bra sätt?


1. Alltså krav o krav, det är snarare nån gemensam sak ni kommer överens med och trivs med, så ni ska trivas med varandra i ett förhållande. Krav sätter man inte på varandra - om de inte förtjänar det vill säga.

2. om du överhuvudtaget ska bli ihop med honom igen så tycker jag att ni ska helt börja om från början. Lära känna varandra, se om ni verkligen hör ihop utan att behöva ha en massa krav ska komma imellan er båda. Liksom, sätter man krav på varandra - vad är det för slags förhållande? Trivs man vmed varandra så gör man det - gör man inte det - nej då kan ni lika gärna släppa varandra.

3. Det bestämmer ni ju själva. Sex är inget man tvingar på någon. Känns det rätt för båda och båda vill då är det fritt fram! Vad tycker du själv är lagom? Det där är så himla olika mellan olika förhållanden.

4. ... det är något ni två får exprimentera fram...

Huvudsaken är att båda vill att förhållandet ska fungera, att ni har känslor för varandra, att ni visar respekt och lyssnar på varandra och försöker slippa ställa krav att leva upp till. Ni är två olika individer med olika privatliv. Förstår att känslor svallar över och det kan bli för mkt ibland. Ibland behöver man komma ifrån varandra även fast man är ihop, ja för att få vara sig själv och kunna ha kvar sitt liv också.

När man börjar ställa krav på varandra - då är det något som börjar gå snett. Så tänk er för nu. Lycka till.