Forumet - Ska jag skicka en present till honom ?

Ska jag skicka en present till honom ?

1144 0 21
han har sårat mig och vi har gjort slut förra året för att han kan inte ha starka känslor för mig som jag har känslor för honom, fast vi prata fortfarande som vän.. och jag tycker om honom fortfarande och jag kan inte glömma bort honom, jag vill bara göra han glad.  Jag har skickat julkort till honom och det blev han glad för, han gissade rätt att det var jag som har skickat .  Snart fyller han år, ska jag skicka en present till honom då som okänd ? Han kommer aldrig veta vem som ha skickat. Är det bra eller  dålig att skicka ? 

Spana också in:


Ninni:
Okej nä jag ska inte det, men varför ? :) 
du förnedrar dig själv medan det för honom bara är en random småtrevlighet - nästan oavsett hur han känner. man måste alltid göra sitt bästa för att försöka ge samma grad av uppmärksamhet man får. jag vet att det inte är lätt, och visst kan man justera det när man väl lär kanna hur den andras personlighet fungerar, men rent allmänt är det en regel man bör hålla sig till

reben:
ganska tråkig present lika bra o avstå
Ja men via posten, annars blir det blommor men jag är en tjej så choklad ist, vill gärna köpa själv på stan och sånt men jag måste skriva själv också om jag ska köpa på stan  och där kommer han veta vem det är och se på min skrivstil för jag har skickat julkort förut. Vad ska jag göra annars 

Förstår att du har känslor, lär dock inte hjälpa dig eller honom om du sänder present. Han lär väl bli tillfälligt glad men kommer nog inte se det lika märkvärdigt som du gör.

Bästa vore om du hittar på något annat roligt för pengarna med dina vänner, eller unnar dig själv något fint och tänka att från och med nu ska du inte spendera din tid eller pengar på honom. Gör inte dig själv mer sårbar, läk.