Forumet - ska jag ta bort henne som vän eller?

ska jag ta bort henne som vän eller?

555 1 2
Jag har gått och blivit kär i en tjej o jag bjöd ut henne en gång och vi snackade, klickade bra tyckte jag. Sen tog jag ut henne och köpte massa skit för henne( hon mådde dåligt o osv) men jag fick veta att hon har varit olycklig kär o hon tänker inte ha ett förhållande så jag slutade tänka på det,  men jag gillar henne fortfarande på avstånd. Vi snapar mest och helt plöstsligt börjar hon igga mig, som om nån har sagt nåt om mig till henne. 
Vi hade dagar o så, men hon iggar bara, jag skickar snaps och hon öppnar och svarar inte. Hon skriver med andra det vet jag ju.
Så jag undrar om jag borde ta bort henne på snap, hon har ju mitt nummer men jag vill inte bli iggad så här. Det e bara jobbigt. Å andra sidan tänker jag på om hon kanske blir sur på mig när hon får reda på det och vi aldrig mer pratar med varandra. Vet inte va jag ska göra asså, hon beter sig så konstigt. Hon var kall förut men asså herregud, jag vet att hon gillar nån annan men varför gör hon så här mot mig, kan hon inte bara säga ut det?

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
det är därför jag inte ger gåvor.