Forumet - ska klippa mig imorgon (obs viktigt)

ska klippa mig imorgon (obs viktigt)

3673 0 31
fittflickan:

spelar det nån roll??? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

du säger har du tändstickor ja tillräckligt om du vill bränna ner stockhooolm.


orka börja citera håkan istället för att ge mi seriösa råd[mad][sad]

fittflickan:

klipp liten söt lugg sådär.


har redan massa lugg[blush]

Spana också in:

jag föreslår hitlerjugendfrisyr.

Image

det kanske verkar radikalt, men det fina med hitlerjugendfrisyr är att man inte behöver klippa den särskilt uppenbart. om du istället för att snagga på sidorna nöjer dig med att klippa det kortare, har längre uppe på huvudet, och inte har någon jätteskarp linje i nacken (vanligt uppklippt, ungefär), så ser det rätt så vardagligt ut, och inte fullt så militärt. dock fortfarande jävligt snyggt. se även till att ha det ganska kort även uppe på huvudet, och ha linjen mellan kort/långt hår lite längre ner mot öronen än på bilden. inte mycket, men lite. det ser även helt okej ut medan det växer ut.

fast ja, det förutsätter att frisören vet vad den håller på med, och förstår vad du menar. om den inte gör det så kommer du förmodligen få en riktigt tråkig standardfrisyr. men det är ju också rätt charmigt. välfriserad mainstreamfrisyr på folk under 30 är det nya svart.
fittflickan:

brolle jr......hahhhha skrattar högt ska nog sova.

brolle!!!!!! [bigsmile][love] genomför. HAHH


1. neeeeeeeeeeeej[cry]
2. har inte tillräckligt långt hår.
3. vill vara ganska korthårig igen[blush]

Lejonhjärta:

Kom bara inte hem och se ut som ett gammalt russin så är jag nöjd. Raka dig inte vad du en gör.


ne skulle aldrig kunna göra[sad]

OF 5:

kort sidor och nacke och längre på toppen


ah funderar på typ något åt det hållet

kanske typ såhär? fast lite längre kanske[blush][sad]

hår.jpg

farbror gugge:

hmm, låter snyggt och stiligt, men vet inte om jag skulle passa i det, och vill som sagt ha kvar lite lugg[sad]


det jag syftar på är ju rätt likt den bild som du bifogade en bit upp. och man ska ju ha kvar en hel del lugg med den frisyren, fast jag föreslår nog kortare lugg än på den bilden, med tanke på att du inte har särskilt rakt hår (har jag för mig). om du däremot plattar håret med stor regelbundenhet (vilket jag också har för mig) så kanske det funkar med lite längre lugg. men ja, jag röstar nog ändå på lite kortare lugg.

det känns som att jag har oväntat bra koll på ditt hår. men jag tror att jag skrivit i en annan tråd om vilken frisyr du borde skaffat, för rätt länge sen, så det kan förklara saken.

Zittam:

Jag föreslår också en fin liten jugendfrisyr. Hade min ett bra tag tills jag inte hade råd att klippa mig. (rakade skallen då)


hitlerjugendfrisyr är ju inte särskilt svårt att underhålla själv, om man tar hjälp av en person som iallafall inte är akut jättedålig på att klippa hår. men det är ju inte svårt, direkt. satsar man på varianten med mer eller mindre snaggat hår på sidorna, och tydligare avgränsning mellan långt/kort, så känns det som att man i princip kan göra det själv med en trimmer, det går ju inte riktigt att faila på. men om man vill ha en lite mer standard version (mer uppklippt och utan mycket tydliga avgränsningar) så är det ju något svårare. fast inte alls så svårt att man nödvändigtvis måste gå till en frisör för att fixa. det är ju inte en slump att liknande frisyrer är, och under lång tid har varit vanliga i militära sammanhang.