Forumet - Ska man bjuda på kaffe?

Ska man bjuda på kaffe?

2167 2 25

Det är några pojkar här runt min lägenhet som gräver ner kablar till såntdärnt fibernät eller va det heter. Jag fick lapp i brevlådan om när dom skulle komma till min lägenhet å installera kontaktgrejen. Det är gjort för 2 veckor sedan nu.

Kl 07 imorse knackade det på dörren å jag blev skitskraj. Väcktes av det å va helt yr. Tänkte vafasiken e de för konstig typ som knackar på dörren så här tidigt.

Jag öppnade inte dörren utan ställde mig bara vid den o sa ett ynkligt "hallå?"

En man sa; "hej jag tänkte jag skulle komma in å kolla en grej"

jag ba "öhhh nej helst inte jag blir lite rädd nu när du säger så"

mannen; "näj du behöver inte va rädd jag är här ute och jobbar det är bara jag"

där gick det upp för mig vem det var

jag sa; "kan vi ta det här imorgon?"

ok så vi bestämde att han ska komma imorgon å jag skäms fruktansvärt över mitt nyvakna beteende så tänker; ska man bjuda på kaffe eller ska jag baka en kaka eller ska jag göra ingenting uhuhuhuhu tänkte typ säga "med tanke på medicinkartorna på tv-bordet kanske du förstår att jag inte är helt frisk" men jag hoppar nog över det

Spana också in:

Aa gör'e brukar vara uppskattat som fan!

Vart med om liknande en gång, var en som satte in grejer till fjärrvärme den tiden jag var hemma om dagarna och arbetslös.
Vi tog oss alltid en Köpp, var en bra sate det! Gick t.om. så långt att han lånade kaffebryggarn själv en gång, eller ja, bryggde utan att jag visste! Cool