Forumet - Ska på språkresa - Vill inte!

Ska på språkresa - Vill inte!

796 0 2

I höstas vann jag ett presentkort på 15000 hos STS.
Min mor(som är snäll) sa att jag borde välja någon av de lite dyrare resorna då jag mest troligt aldrig kommer kunna åka på en sådan språkresa annars. Eftersom att jag är dum i huvudet så fick jag något jävla infall av att jag ville åka till Tokyo!!! (valde det typ för att mina hippa vänner tyckte det lät coolt)

jag tycker att Tokyo verkar vara en superhäftig stad och det skulle vara fantastiskt att åka dit, men privat och om typ 5 år!

Usch... har på sistone börjat ångra mig mer och mer och mer. Magen vänder sig nästan ut och in. Är inte egentligen nervös eller så, jag vill bara inte! 

Jag kan för det första inte språket, alls! Är inte heller direkt motiverad eller vidare intresserad av att lära mig det. Skulle tycka det var betydligt bättre att åka någonstans och plugga engelska, för den vill jag verkligen förbättra.

Alltså det känns bara som jävligt mycket pengar i sjön att åka fast jag inte vill! Det kan förvisso säkert ändå bli jättetrevligt eller så, men jag vill ju inte?? Det känns liksom hemskt att åka på en resa bara för att det känns som ett tvång.

Vad i hell gör man??
Jag har avbeställningsskydd men första fakturan är redan betald, och det känns elakt och bökigt att helt plötsligt säga att jag inte vill. Dessutom kanske jag ångrar mig om jag avbokar...

Fan! Någon som kan ge mig några kloka ord eller en redig smäll på käften??

Haha, "min mor (som är snäll)".

stratford: Fan! Någon som kan ge mig några kloka ord eller en redig smäll på käften??
Men du! Kan du inte försöka byta till något ställe du vill åka till? Även om det blir bökigt, kontakta dem och fråga hur det kan göras på smidigast sätt.

Skulle det inte gå, eller om du inte vill krångla till det, så kommer du fan få uppleva en av världens coolaste städer! Tänk också vilket merit det skulle vara om du i framtiden vill jobba med något som har stora internationella möjligheter (typ ingenjör, ekonom, arkitekt osv). Jag förstår dock att det känns jobbigt eftersom du inte vill dit egentligen, men tänk då att du har väldigt låga förväntningar och att det bara kan bli bättre!

Försök annars att googla och läsa bloggar för att se vad folk har upplevt, då kanske du blir mer pepp på det! Det är ju egentligen en once in a lifetime-resa som väldigt få får chansen att göra, tycker du ska uppskatta det.

Säger som ovanstående! Ring och kolla om det går att byta även om det blir lite bökigt så är ju detta något du ändå ska vilja och längta efter. Oftast löser det sig om man tar tag i det så det tycker jag verkligen du ska göra men om det i värsta fall inte gör det så är det ändå en jävligt schysst grej att få åka dit och dessutom få resan betald! Det skulle jag uppskatta till 1000.