Forumet - Ska tatuera mig

Ska tatuera mig

2627 0 15

Ska tatuera mig snart och tänker mig som den på bilden dvs en g-klav och en f-klav som bildar ett hjärta men är det lame? Känns ganska silly men ändå fint och symboliskt. Tänkte också tatuera in den där på handleden, hur ont kommer det göra? Hur mycket tror ni det kommer kosta? Blir det bra att tatuera över gamla ärr? Mvh novis (och feberyrig, ursäkta om jag skriver som en liten tok.)

hehe_116215004.jpg

Denna tatuering =

Spana också in:


24/7: Ja
Vill du göra den så tycker jag att du ska göra den. Tycker inte att andra människor ska säga åt dig vad du ska smycka din kropp med. 

Jag tyckte att det stack och sved lite neråt handleden, men det är absolut så att man överlever. 

Jag skulle gissa att den skulle gå på 500-1000 kronor beroende på tatuerare. Men kom ihåg att en dyr fin tatuering är mycket bättre än en billig halvdan!

ps, det går att tatuera över gamla ärr som är helt läkta, de försvinner dock ej utan kan synas ganska bra då de blir mer "3d" eller vad man ska säga, huden brukar ju bukta utåt på ärr. 

tgal.jpg

rätt värdelös bild och min ros skall även färgläggas, men här har jag kört över några ärr.


24/7:
Sant Rodnar Är nästan hundra på att jag ska skaffa den oavsett vad resultatet kommer visa.Men har du svar på mina frågor mån tro? Du har väl en tatuering på armen? :-)
Ja jag har en tatuering på armen som jag älskar och ser varje dag. Det är viktigt att man själv trivs med det man tatuerar på underarmen, man ser det ju nästan hela tiden. Glad

Tror den där tatueringen kommer kosta 600 - 1000 kronor ungefär. Inte mer än tusen i alla fall.

Underarmen är den tatueringen som gjort ondast för mig att göra och den var rätt svullen o röd efter. Men detta är individuellt. Det där med ärr har jag ingen koll på.