Forumet - Ska tatuera mig på Fredag. Nervös!

Ska tatuera mig på Fredag. Nervös!

4180 1 9
Hej! Jag är en kille på 20 år som har bokat in en tatuering på fredag nu. Har alltid älskat tatueringar, och har tänkt att skaffa en länge nu. 

H


Jag ska göra ett kors på utsidan av underarmen (heter det så?) och undrar helt enkelt hur ont ni tror att det kan göra. Jag förstår givetvis att smärtan är individuell, men om vi säger såhär.. Jag har hittills i smärtväg tagit blodprover, bedövningssprutor, råkat att skära mig vid rakning, och det har svidit, men inte värre än så.. Hur plågsam tror ni att den här processen kommer att vara? Det är min första tatuering. Har hört att det kan kännas liknande som ett sudd, och testade därför att sudda mig några gånger, gjorde lite ont efteråt, men inte så farligt...
Så vad ska jag förvänta mig på en skala 1-10? :). 
/BoyWonder

Kommentarer (1)

  1. förstår inte hur man kan ha så tur att man aldrig upplevt värre smärtor än sprutor!

Tråden har 9 svar. Sortera efter:
 som sagt, klar och det gick super! :).

S

Är klar nu! Blev hur bra som helst! Gjorde inte ont, överdrev, det sved bara lite. Inte ens "vaselin" gjorde ont.

 


Kommer definitivt göra fler och har blivit beroende! :).

Utifrån egen erfarenhet så skulle jag säga typ 3 de första minuterna sen 1. Efter sittningen så kan det bränna en del efteråt beroende på hur pass länge du kört. 

Spana också in:

det känns ju typ som att någon sticker dig snabbt med jättemånga nålar under en längre tid. så... lite ont gör det. men dels är det värt det, dels är det bara ett kors i svart så det kommer gå rätt snabbt. huden hinner liksom inte bli irriterad och känslig på samma sätt som om det hade varit ett större färgmotiv. kom ihåg att inte hålla andan och försöka slappna av. 

100 spänn på att det inte blir din sista tatuering. Blink

Du kanske blir HIV-smittad, tänkt på d va??? D värsta är inte "smärtan". Och ska man vara "fin", får man lida pin. 

inget o va nervös för bara gadda o se glad ut!

det gör inte särskilt ont