Aviseringar
Rensa alla

Ska testa Ecstasy


Ämnesstartare

Har fått anbud från en bekant att köpa en ecstasy kallad green grenade och jag tror jag tänker hugga på det. Har aldrig tagit det innan så tänkte det kunde vara en kul grej att testa.

Det är tänkt att vi ska vara en grupp på runt 7-8 personer som tar det ihop, käkar något riktigt gott och lyssna på asskön musik. Kanske gör vi det ute någonstans vid någon camping framför en lägereld, eller när föräldrarna hos någon är väck så vi har utrymmet fritt och ingenting över oss.

Har läst på lite kring det och tror inte jag kan få mer information här än vad jag kan få på FB. Men tänkte det kunde vara kul ändå att få höra vilka erfarenheter folk här har av den drogen? Lär ändå vara en del här som tagit det redan skulle jag misstänka.

När jag ska ta den är inte tidsbestämt, men det kan nog dröja ett par veckor till två månader innan vi kör på och tänker då återkomma med en liten rapport.


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

hört att det är so att gröpa ur hjärnan 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

"Ecstasy är ett centralstimulerande preparat som liknar amfetamin och den hallucinogena drogen meskalin. Ecstasy kom under tidigt 1900-tal och lanserades som ett bantningsmedel. Det kan ge starka känslomässiga störningar: man kan känna sig överlycklig, kär, förtvivlad eller få attacker av skratt eller gråt på grund av ökad frisättning av serotonin i hjärnan."

http://www.drugsmart.com/fakta/ecstasy/  

Läs lite här, denna drog är liksom andra beroendeframkallande och har jobbiga bieffekter, skulle inte utsätta min kropp för det men du gör som du vill.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Weeaboo: Har läst på lite kring det och tror inte jag kan få mer information här än vad jag kan få på FB. Men tänkte det kunde vara kul ändå att få höra vilka erfarenheter folk här har av den drogen? Lär ändå vara en del här som tagit det redan skulle jag misstänka.

MDMA och dess kusiner är en av mina absoluta favoriter när det kommer till centralstimulanta. Verkar vara lite spridda åsiktsskurar om just Green Grenade dock, vetifasen om jag skulle lägga pengar på den.

Rent generellt så skulle jag nog tipsa om att läsa igenom http://rollsafe.org som ger bra tips på vad man skall ta för kosttillskott före/efter för att maximera ruset och minimera skadeverkningar. Att ta magnesium innan exempelvis tycker jag hjälper riktigt mycket mot käkspänningarna som man brukar kunna få annars. Se till att köpa rätt sorts magnesium bara, som detta:  http://www.lifebutiken.se/produkter/vitaminer-mineraler/magnesium/magnesium-mervital-60-tab-60-tab


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Carolineelisabeth95: Läs lite här, denna drog är liksom andra beroendeframkallande och har jobbiga bieffekter, skulle inte utsätta min kropp för det men du gör som du vill.

E (MDMA) är inte fysiskt beroendeframkallande, däremot kan du naturligtvis utveckla ett psykiskt beroende. Bieffekterna är i mitt tycke lindrigare än en vanlig bakfylla, förutsatt att man inte är en idiot och överanvänder. 


   
SvaraCitera

Varför inte puffa på lite lugnt med Cannabis istället för massa kemiska substanser som ecstasy? 


   
SvaraCitera

Yamaha biker:
Varför inte puffa på lite lugnt med Cannabis istället för massa kemiska substanser som ecstasy? 

Cannabis är trist. 


   
SvaraCitera

stereo total: Cannabis är trist.

Vad är det för trist med Cannabis? Finns både "uppåt" psykoaktivt och "nedåt" meditativt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Yamaha biker: Varför inte puffa på lite lugnt med Cannabis istället för massa kemiska substanser som ecstasy?

Det beror väl helt och hållet på vilken sinnesstämning man är ute efter. Går inte att jämföra dessa två rus. 


   
SvaraCitera

Buddah: Det beror väl helt och hållet på vilken sinnesstämning man är ute efter. Går inte att jämföra dessa två rus.

Jag syftade främst på att Cannabis onekligen är en produkt direkt plockad ur växtriket som vi alla vet är hyfsat ofarlig. Alla kemiska substanser där någon suttit i ett lab och snickrat ihop har man ju väldigt lite koll på vad man verkligen smäller i sig och dess effekter.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har uteslutande haft positiva erfarenheter av ecstasy/MDMA, men då har jag haft tur och fått tag i hyfsat schyssta knappar också. En vanlig biverkning som man kan uppleva dagen eller dagarna efter är en känsla av tomhet, ångest, rastlöshet och liknande, men är man mentalt frisk i övrigt så är det inte svårt att hantera - hursomhelst är det något du måste vara beredd på. Du är väl (?) över 18 också, skulle inte rekommendera att rubba hjärnkemin genom att trycka i sig droger om du vore yngre.

Fixa tuggummi, rikligt med vätska, lite cigg (om du röker) och öl eller annat att landa på också.

Yamaha biker: Vad är det för trist med Cannabis? Finns både "uppåt" psykoaktivt och "nedåt" meditativt.

Att man blir rörig i skallen och spattig? Alla gillar inte cannabis vettu...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gillar inte att ni skriver om sånt på ett forum där många är 11-13 =/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Yamaha biker: Jag syftade främst på att Cannabis onekligen är en produkt direkt plockad ur växtriket som vi alla vet är hyfsat ofarlig. Alla kemiska substanser där någon suttit i ett lab och snickrat ihop har man ju väldigt lite koll på vad man verkligen smäller i sig och dess effekter.

Att den kommer direkt från växtriket är inte automagiskt ett kvitto på att substansen är bättre än något annat. Nu är ju just cannabis relativt harmlöst, men jag menade egentligen främst att din kropp bryr sig inte ett skvatt om i fall det du äter är naturligt eller inte. Din kropp reagerar på de ämnen och substanser som du stoppar i dig oavsett och du får olika reaktioner beroende på hur dessa fungerar.

Flera av de "nyare" kemiska substanserna har det forskats väldigt lite på och det är av denna anledning man bör vara försiktig med dem, inte för att de är kemiska. Exempelvis MDMA och LSD har båda funnits länge och forskats mycket om och med.


   
SvaraCitera

Feberyra: Att man blir rörig i skallen och spattig? Alla gillar inte cannabis vettu...

Sedan får du ju också väga in "påföljden" av Cannabis vs ecstasy. Snutarna och domstolar ser ju helt rättvist betydligt hårdare på ecstasy än vad de gör på Cannabis. Det finns faktiskt "brukare" som DÖTT av ecstasy men mig veterligen finns det ingen som dött av att röka en joint CB.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bööööörg: Gillar inte att ni skriver om sånt på ett forum där många är 11-13 =/

Fler och större brasklappar/varningstexter borde helt klart slängas in:

TA INTE DROGER OM DU ÄR UNDER 18: DIN HJÄRNA OCH KROPP ÄR INTE FÄRDIGUTVECKLAD OCH DET KAN VARA DIREKT FARLIGT ATT MIXTRA MED HJÄRNKEMIN DÅ!


   
SvaraCitera