Forumet - Ska testa Ecstasy

Ska testa Ecstasy

9047 0 44
Hej

Till att börja med kan jag ursäkta alla goda råd som gick till spillo. blev ett spontandropp på en mindre fest vi och grabbarna stack på idag. men reaktionerna var positiva och trots att vi bara var två som tog skiten i början hoppade flera på allteftersom.

Men wow vilken kväll. knappen skiten sitter i ännu, tillsammans med hasch, diverse cannabinoider, samt stora mängder sprit och öl. Tror dock att jag kan hålla koll på vad som gav vad.

Blev bög för en kväll. Den knappen gjorde mig sjukt uppumpad och självsäker, jag var helt jävla ostoppbar kändes det som. Den gjorde mig dock främst jävligt kramgod och det spela ingen roll vem det var vad den hette såg ut eller vilket jävla kön det var. det befann sig nästan uteslutet pojkar där så många pojkar fick sig ofrivilliga slängar...Ledsen

euhm.. går hela kvällen att sammanfatta så? känns väldigt lite när jag kontroller läser skiten, som jag förvisso gjort i en kvart här utan att komma fram till något så tar mer imorgon eller nåt lol. tänker spela dibbe nu eller på beck hade jag tänkt mig.

Spana också in:

Nu är jag lite piggare igen. Har sovit bort de värsta ruset. Hade jävligt god sömn kan jag tillägga, efter den stressiga veckan jag haft.

Känner mig inte märkbart påverkad av eftereffekterna faktiskt. Inte direkt "nere" heller utan bara sleten, vilket är förståeligt antar jag.

Käkspänningarna som folk varnade för märkte jag av men stördes inte direkt av det, snarare tvärtom. Allmänt speedad, glad, kelgod och kung kände jag mig igår. Tänker nog ta det här igen. Men det får vänta till rätt tillfälle och bättre planerat egentligen. Glad