Forumet - Ska till BUP

Ska till BUP

284 1 6
Jag ska till BUP för att se om jag har en depression. Jag fick en remiss dit av min läkare för han sa att det måste utredas men så fort han sa det så sa min mamma att jag absolut inte har en depression. Jag vet att jag inte är deprimerad. Jag är glad hela tiden. Jag kan inte vara deprimerad. Jag ser ingen mening med att gå dit men jag måste. Vad kommer dom att fråga? Någon som har varit där för att se om man är deprimerad?

Tiiiiilde: ?
Kan det inte vara bra att gå ändå? Ett möte innebär inte att saker kommer ske över en natt, saker sker i en process, så ett möte lär inte skada. Det kan väl vara bra att åtminstone få reda på vad som fick läkaren att misstänka att det rör sig om en depression? Hur kommer det sig att du satt i läkarsamtal från början(du behöver såklart inte svara om det är jobbigt och för personligt)? Som sagt, se vad de har att säga på BUP. Vård och behandling inom BUP är frivillig, så om du inte vill fortsätta gå där så kan de inte tvinga dig till det - så länge inte ditt eller någon annans liv står på spel!

Spana också in:


Tiiiiilde:
Provat allt, järntabletter, magnesium, migrän tabletter, akupunktur, psykolog och så har de tagit massa blodprov och röntgat och tagit andra prover.
Kan ju vara ansträngningshuvudvärk. Hur är det med synen? Det behöver vara inte märkbart att det är synen då man anstränger sig så pass mycket omedvetet för att fokusera blicken. Annars rör det ju sig ofta om vätskebrist!