Forumet - Ska tjejer börja visa brösten?

Ska tjejer börja visa brösten?

13266 0 84
Såg denna videon på youtube idag och fick en liten funderare på varför det är så att vi män ska visa vårta bröstvårtor men inte tjejerna. Tycker det är diskriminerande! Från och med nu tycker jag att alla tjejer ska vara topless på stranden! vad tycker ni?

Tycker du att kvinnor ska börjar vara topless på stranden och på andra ställen där men kan visa sina bröst?

De får väl göra som dom vill men det är väl hur samhället i statlig och civil form ser på det som är frågan, men det där med att förändra normer är lurigt och inget man kan tvinga fram direkt. Jag tror inte jag kommer att mötas av barbröstade kvinnor på gatan och att det inte ses som en spektakulär grej under min livstid. Kanske att män slutar gå så på gatan möjligen.

Spana också in:


dazed: De får väl göra som dom vill men det är väl hur samhället i statlig och civil form ser på det som är frågan, men det där med att förändra normer är lurigt och inget man kan tvinga fram direkt. Jag tror inte jag kommer att mötas av barbröstade kvinnor på gatan och att det inte ses som en spektakulär grej under min livstid. Kanske att män slutar gå så på gatan möjligen.
 :D