Forumet - Ska träffa tjej på torsdag och behöver lite hjälp!

Ska träffa tjej på torsdag och behöver lite hjälp!

2451 0 3
Hej jag är en kille som på torsdag ska jag träffa en ny tjej, det är första gången som jag träffar en tjej som jag verkligen är intresserad i, så jag har 5 frågor till er som vet hur man ska bete sig till folk som man inte känner och som man tycker om. Lite fakta om mig och henne, Jag och hon har chattat nu i 3 månader vi har träffats en gång men det var inte planerat så vi han knappt hälsa på varandra så det räknas inte. Både jag och hon är 16 år gamla.

Fråga 1: Hur ska man möta upp henne? (Ska träffa henne i en park) Ska jag krama henne, ge henne en puss på kinden eller ta i hand.

Fråga 2: Hur ska jag uppföra mig?

Fråga 3: Vad ska jag göra om jag gör bort mig?

Fråga 4: Har ni tips på vad man kan diskutera om och hitta på när jag och hon träffas?

Fråga 5: Ska jag göra något speciellt när jag säger hej då till henne?


Är väldigt orolig och hoppas på något svar på dessa frågor! Som sagt detta är min första typ dejt och vill att den ska bli så bra som möjligt och hoppas på att hon också känner detsamma.

Kommentarer (5)

 1. 1. Krama henne och ta i hand.

  2. Snäll, rolig, romantisk, omtänksam och artig. (Om hon mår dåligt stötta henne, dra några skämt som får henne att skratta, försök att kyssa henne och säg att du älskar henne, om hon fryser eller så gå in med hennne någonstans så att hon blir varm eller ge henne din jacka och var inte rude vad artig)!

  3. Om du följer råden som jag givit dig så är jag säker på att du inte gör bort dig. i värsta fall så får du säga att du är nervös för att du tycker verkligen om henne.

  4. Prata om roliga historier som ni varit med om. Försök att prata om grejer som gör att ni lär känna varandra mer! 

  5. Kyss henne lååång tid. Säg att du har haft en underbar dag och att du gärna vill göra om det! Säg sedan att du älskar henne! 

  Hoppas att det kommer gå bra!! Lycka till <3

 2. Ska inte lägga mig i desto mer men det här är inte särskilt bra råd alls. Följ dem inte.

 3. 1 och 4 var bra tips, men att säga att man älskar någon samma dag som man träffar denne för första gången är inte alls bra, att försöka kyssa någon utan att veta om den vill eller inte är inte heller bra.

Tråden har 3 svar. Sortera efter: