Forumet - Ska vi..?!?

Ska vi..?!?

1217 0 7
Hej. Läser man tillbaka bland mina få trådar nämns det nog en flicka, och krångel därtill. 
Eller inte krångel, det är jag som har problem. Problem med att släppa taget.
Hon var min crush i ett år, utan att ha talat med henne alls, men tog sats och sjöng för henne dagen innan avslutningen, där allt föll på plats och jag tänkte sedan att 'japp, time to move on!'
Men sommarlovet lider mot sitt slut, och vi har talats vid ett få gånger på facebook ändå,
och hon låter intresserad, vilket får det så svårt att bara släppa det, visst är det jag som startar konversationen, men jag får utvecklade svar etc.. Skulle hon tycka jag var en jobbig crush, tönt, skulle det väl höras i chatten redan första gången? 'Ett plus i kanten efter allt' var tanken först, men fan, som förstått kanske talar vi i stick, någon dag ibland.. (4 gånger under sommarlovet!)
och jag har börjat känna att jag inte kan fortgå så, men vill ändå inte bli av med chatten..
Samtidigt som det är kanske det jag behöver, en diss, om jag frågar om att ses.. och jag får ett nej...
Fast mitt hjärta säger att 'du, läget är helt okej, och att hon vill gå med på att ses, absolut!' DUNNO..

Ja, frågan är då, en kväll som denna när man analyserar, SKA man skriva, fråga om att ses?
Låta situationen bära eller brista? Tackar hon ja, kan jag låta euforin sprida sig längs kroppen ett tag till..
Tackar hon nej, och kanske på det ber mig lämna henne ifred så, är chatten, hon, borta, och jag kanske kan börja skolan med en nystart, efter att ha.. FAN, 50/50. TINGET SKRÄMMER MIG SOM FAN.
ÄR DET VÄRT DET? Vill ju inte verka för 'på' heller!?
Vad fan väntar du på? Chatta med henne varje dag eller åtminstone varranan. Är hon glad och skriver långa texter och skrattar åt dina skämt är hon absolut intresserad. Fråga m ni kan hänga. Försök känna henne väl innan du gör nåt... 

Skämta med henne hela tiden, fläta hennes hår. När ni e på en fest eller vad ni nu gör, så dansar du med henne. Vid slutet av kvällen så tittar du henne i ögonen, tittar hon djupt i DINA ögon och är förstenad men samtidigt ler på nåt sätt...menas det ungefär: VA FAN VÄNTAR DENNA POJKEN PÅ, KAN HAN FAN INTE BARA KYSSA MIG. Och ja...sen hånglar du me henne. Sen e allt klart kompis. Om det inte blir nån fest så kan du försöka led att lära känna henne väl o sedan berätta för henne vad du tycker om henne och ge henne komplimanger som t.ex: du är den bästa tjejvännen jag haft, dina ögon är sjukt fina. 

           LYCKA TILL KOMPIS!!
Kör! Du säger det själv du har inget att förlora. Fråga om hon vill ta en fika, eller bara ta en promenad. Eller nåt. Prata, lär känna varandra. Livet är för kort för att spela spel och vänta på att den andra ska fatta vad man tycker. Kör på!

hoppas på att det blir nått mellan er!

pm;a om du vill snacka eller ha råd eller så, finns där om du vill

Spana också in:


Skentrevlig: finns aldrig ett bra tillfälle. enda tillfället är nu.
Exakt! Alla dom gångerna jag har frågat chans på någon har jag alltid den dära känslan att jag kommer att blir nobbad även fast jag får hon att skrattar,ler och känna sig trygg som fan.Vi människor har tendens att tänka oss det värsta av scenariot (det är därför man blir så jäkla rädd när ens föräldrar säger att dem vill prata med en).Fråga hon tänk dig inte på det negativa tänk bara på hur lycklig du kommer att blir när hon säger Ja :)

Nartek01:         
      


Skentrevlig:        
'går det inte vägen så är det bara att borsta av sig och göra samma sak igen och igen. vänta dig många blåmärken men efter tillräckligt många så hittar man den där personen där allt bara funkar och det är alltid värt det Hjärta'

- tack som fan -
      


Lotus Elise:
      


A random boy: VA FAN VÄNTAR DENNA POJKEN PÅ, KAN HAN FAN INTE BARA KYSSA MIG.      
"Tack för erbjudandet, men det skulle nog inte passa så bra."
(svaret jag fick lov, men tack för stödet, det är inte så farligt, satsa, next tajm kanske det går vägen, när man finner någon, om man finner någon bättre än hon..
å fresten, 'a random boy' är jag också en hon. BAY!

SKÅL, *bjussar på romerska bååågar!* Skål

froggygog:


"Tack för erbjudandet, men det skulle nog inte passa så bra."
(svaret jag fick lov, men tack för stödet, det är inte så farligt, satsa, next tajm kanske det går vägen, när man finner någon, om man finner någon bättre än hon..
å fresten, 'a random boy' är jag också en hon. BAY!

SKÅL, *bjussar på romerska bååågar!* Skål
Duktig du är!! Du våga! Visste det!

*tar en romersk båge*