Forumet - Skådespelare.

Skådespelare.

544 0 29
Hej! [smile]

Jag är en 16 åring som har nyligen kommit underfund med vad jag vill bli. Tja, rubriken säger väl allt, skådespelare, alltså. Grejen är ju att jag inte vet hur jag ska gå tillväga och som sagt är jag nu bara 16 vårar. Så det kan bli ett litet problem. Okay, for your information vill jag inte bli "barnskådespelare" liksom. Vill lyckas riktigt rejält med detta för det är verkligen det enda jag är intresserad av. Filmer och skådespeleri. Jag ryser bara av att tänka att jag faktiskt har en möjlighet att uttrycka mina känslor på en film och faktiskt spela en helt annan karaktär än nu denna jag är född till att vara. Men har aldrig riktigt vågat säga det förns nu. Vet dock inte varför.

Aldrig spelat teater eller dylikt förut men på något konstigt sätt VET jag att jag kan spela ändå.(Okej, Tar väl flera flera år innan man ens är i närheten av perfektion. Men ni fattar. ) Nästan som att det känns på något vis att jag faktiskt är född för detta och ämnad för det. Och jag ser bra ut ( inte för att skryta men folk säger det. Och de säger även att jag är lik Brad Pitt lite smått. Men ändå har ett eget utseende. Inte för att det har nånting att göra med om jag lyckas eller inte men, just saying liksom. )

Så jag har en liten plan, om man säger så. Det jag tänkte var så här. Just nu går jag samhällsvetenskapliga linjen ( på en sjukt värdelös friskola btw ). Och jag har tänkt på att byta linje ett tag nu. Alltså att göra ett omval som snart blir tillgängligt för alla studenter. Jag tänkte om jag byter till industriprogrammet nu när det är läge för omval så har jag jobb efter skolan om typ 3 år most likely, right? Om högkonjunkturen står på min sida vill säga.. Hur som haver [bigsmile]
så har jag även turen att min mamma har en kompis där i USA sen barnsben. Hon bor hmm... Jacksonville North Carolina har jag för mig.

Så det jag tänkte var: Jag byter till industriprogrammet från samhäll och går sedan där i 3 år sedan efter när min utbildning är klar så tänkte jag höra om mor min kan höra med sin kompis i USA att checka jobb för mig, och om det finns, så kommer jag sitta på ett flyg till USA. Först tänkte jag flyga direkt till L.A men tänkte att det inte vore en sån himla bra ide precis, och då fick jag iden att jag möjligtvis skulle kunna bo där hos min mammas kompis medan jag jobbar och fixar pengar för att hå råd att bo i L.A samt ha råd med "acting lessons" and so on..

Så.. Vad tycker ni? [bigsmile] verkar det som en bra ide eller att det är helt lönnlöst? Eller så kanske ni bara inte orkade läsa allt för att det var totalt och extremt ointressant + överdrivet långt? Well, för ni som läste det, skulle vara tacksam för hjälp/tips och svar. Ni anar inte hur mycket det skulle uppskattas! [smile] Jag vill verkligen detta och jag ska kämpa och lägga ner allting på det om det behövs.

Tack på förhand! [cute]

MVH // dreamer [rolleyes]

Spana också in:

mopsen:

ok, men jag vet ej om det här skådespelare för din connection med andra människor suger, du kommunicerar som andrew lloyd webber ser ut

man måste ha hela paketet


Grejen är att jag inte lägger ner tid på att fokusera/kommunicera på/med folk jag inte bryr mig om liksom.. du t.ex.

isola:

Finns tusentals arbetslösa skådisar i USA, men lycka till iaf.


Antar det. Men jag tror på mig och vill detta så jag ska kämpa. [smile]
emery:

Isf tycker jag du ska jobba medans du går i skolan nu och spara pengar för du anar inte hur dyrt det är även om du får bo gratis, mat, lektioner. Du behöver verkligen pengar.


Jo det är sant. Därför jag skulle höra med min mammas kompis som nu bor i USA om hon kan checka efter nått jobb till mig. Men du har en poäng, det borde jag verkligen göra.