Forumet - Skäms över ett ligg jag hade precis

Skäms över ett ligg jag hade precis

1592 0 5
Okej så en kille som jag legat med en gång förut, typ 5 månader sen, var hos mig precis och vi låg. Senaste gången vi låg tog det säkert 2 timmar för honom att komma, jag kom aldrig. Men omständigheterna gjorde att det inte var så konstigt, vi var i hans uterum och det va iisssskallt så kunde ju inte slappna av. För typ 5 minuter sen låg vi igen, han har precis gått. Och nu tog det säkert en timme för honom att komma. (Jag kom aldrig) Och jag skäms för att vårt sex var så dåligt. Alltså, HAN är inte dålig. Men det blev lite konstiga stela stunder. Han typ ramlade av säg en en gång haha. Sen åkte gaveln på min säng av och min sängs flyttades in i mitten av rummet och bara åkte runt och det var ingen kontroll på den. Sen känner jag mig sjukt dålig i sängen. Alltså ska jag rida är jag absolut inte så snabb som tjejer i porr är. Så han fick göra det mesta av jobbet. Då hamnade vi i otakt och under sexet blev mitt självförtroende sämre och sämre och jag tappade motivationen och lusten allt mer. Men han är sjukt bra i sängen. Alltså han är så självsäker och han vet exakt vad han gör. Men jag känner att jag inte är medgörlig. FAST JAG VILL och han är sjukt sexig. Men ändå blev det så att han behövde runka sig själv för att komma. Åååh och nu skäms jag för när han gick hem och vi stod i hallen fick jag bara en kram och så sa han ”hejdå ha det bra” och jag kan knappt säga ”hejdå tack detsamma” innan han gått ut. 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Porr ger en väldigt dålig bild av hur sex "ska" vara, det är skådespel. Då är det bättre att prova sig fram och se vad som funkar och inte, vad man tycker om osv. Sen är ju sex som allt annat också, man blir bättre med erfarenhet.

När det gäller att inte kunna komma: Sex handlar inte bara om att komma, men det är såklart trevligt att göra det. Som kille kan det handla om något så enkelt som att man runkat mycket nyligen, då blir det svårare att komma. Som tjej underlättar det ju en hel del att stimulera klitoris.

Och som andra redan sagt: Kommunicera! Det brukar kännas mycket bättre om man kan prata ut om hur man känner. Det är lätt att förstora upp småsaker om man inte pratar om dem, och speciellt när det gäller sex är det extra viktigt att kommunicera - det är en intim situation och därmed extra viktigt att förstå varandra och vad man tycker om.
Man blir bättre med övningen plus man kanske inte just kanske har rätt partner och sen kanske man måste hitta sin sak jag letar efter en tjej själv som vågar testa på lite men svårt med första gångerna och kanske dom gånger man har samma partner måste man kunna lita på varandra innan sex porr är flera timmar dom håller på och så klipper dom.ut de bästa 

Spana också in:

Som Sgt.Sunshine sade, så vore det nog bra om du pratade med honom om det.

Låt honom få veta vad du känner och tänker, och dela med dig av dina orostankar. Han kanske inte alls har upplevt situationen på samma sätt som du. Hursom så skulle det nog vara bra för dig.

(Förresten så bör man inte se till pornografi för samlagstips. Det må vara verkligt i den mån att folk i porrfilmer verkligen har sex, men reaktioner och handlingar är för det mesta överdrivna, medan tystnad, smärta och obehag sopas under mattan. För att inte nämna den människohandel som porrindustrin finansierar.)
Istället för oss kan du ju prata med honom om det