Forumet - Skänk pengar till klorofyl.

Skänk pengar till klorofyl.

156 0 22
Min strömkontakt till min MacBook har börjat glappa, en ny nätadapter kostar 845kr, om 80 st UMare skänker 10kr var har jag råd med en ny för bara 45kr, finemang!

http://store.apple.com/se/product/MA538Z/B?fnode=MTY1NDA2Nw&mco=MjQ3OTE4Mg

Alla som är intresserade av att ge mig 10kr kan PMa mig för kontonummer!

Känner du dig givmild nu såhär i juletider så hör av dig!

[cry] Alla mina saker går sönder hela tiden, och jag är försiktig med dom!
mörknäs:

vadå, finns det ingen som piratar och säljer någon variant för ett par hundra? apple har en tendens att ta ut fyra gånger vad något borde kosta, alltid, oavsett vad det handlar om.


Jag kollade upp det och det var tydligen ett känt problem de har, så om jag går in på en applestore och har lite tur så kan jag få en ny gratis, annars får jag gå till nästa applestore, och sen till nästa... och nästa...

Fast jag tar fortfarande gärna emot pengar [cool]

Spana också in:

http://support.apple.com/kb/HT1630?viewlocale=sv_SE

"Vare sig din produkt fortfarande omfattas av garantin eller inte kan du ta med din adapter (du behöver inte ta med datorn, men däremot datorns serienummer) till ett Apple-auktoriserat serviceställe eller till ett försäljningsställe för Apple för utvärdering och eventuell ersättning. Du kan ha rätt till en ny adapter gratis. Gör en bokning på Genius Bar innan du besöker din lokala Apple-butik. För att göra en bokning går du till http://www.apple.com/se/retail/geniusbar/."

http://macworld.idg.se/2.1038/1.174255

"Ser din adapter ut så här kan du få en ny.
"Tyvärr har vissa användare råkat ut för skador på den vita isoleringen. Därför väljer nu Apple att erbjuda alla drabbade gratis utbyte vid besök hos ett auktoriserat serviceställe. Detta oavsett om garantin gått ut eller ej."
fruitpunch:

Har bara aldrig förstått poängen i att betala hutlösa summor för någonting som inte är så jävla bra.


en pc måste ha svinhög prestanda för att orka hålla uppe all jävla skit som är igång, för mig funkar det relativt bra med pc.

Ger man en pc till en korkad fjortisbrud så är den lika seg som en pentium 1 inom en månad, en mac håller sig bra i filsystemet mycket längre.
Klorofyl:

Jag kollade upp det och det var tydligen ett känt problem de har, så om jag går in på en applestore och har lite tur så kan jag få en ny gratis, annars får jag gå till nästa applestore, och sen till nästa... och nästa...


dåså, då slipper jag ju skicka pengar! [party]

för övrigt, så går det när man försöker sig på scifi-sladdar.