Forumet - Skära sig

Skära sig

5082 0 54

Spana också in:

xXkaulitz:

Mamma säger att jag måste sluta...hur gör man?


Personliga råd.
Lyssna ALDRIG på deppig musik, snälla det e så sjukt onödigt <3
intala dig själv i spegeln att du e bäst ( även om jag e bäst, du får vara näst bäst xD ) att du är fin, och så ( det är självhyptnos, fungerar 100%)
förstå att allt inte är ditt fel, tjejer framför allt brukar skylla på sig själva.
Umgås med personer som inte får dig att må dåligt.

att gråta är att bearbeta dåliga upplevelser, orsaka inte mer trauma för att undvika att bearbeta dina dåliga upplevelser, Möt dom, du klarar det för du e näst bäst!..

här är en video om en kille som snackar lite om VRF man e deprimerad, eller självmordsbenägen.
Snälla, Döda inte er själva, det e så onödigt, livet börjar inte försän vi vuxna, vi har knappt börjat leva...Peace-
har ärligt talat också gjort det. många som blitt chockade av det för jag är kille vilket jag dyker är rätt fjantigt. fan spelar könet för roll?

går bara sluta om DU själv bestämmer dig för det. bup, familj och vänner kan såklart hjälpa men i slutänden är det du själv som måste vilja sluta. kanske låter själviskt men du ska bara sluta om du själv vill.

finns mycket som hjälper. gör saker du gillar och som får dig att inte tänka på negativa saker. musik och film hjälpte mig :)
xXkaulitz:

Mamma säger att jag måste sluta...hur gör man?


Hitta ett annat utlopp för dom känslor som får dig att skära dig. Jätteviktigt. Testa olika saker, fråga vad dina kompisar gör för att avreagera sig om du inte kommer på. Du behöver ju inte berätta om ditt problem för dem man kan fråga generellt..

Men det är viktigt att du tar tag i det här och ja, slutar [rolleyes] Är ganska säker på att du kommer ångra dig, kanske inte imorogn men om x antal år [rolleyes]
JoElite:

Personliga råd.
Lyssna ALDRIG på deppig musik, snälla det e så sjukt onödigt <3


Varför är det så sjukt onödigt? Jag personligen mår bättre av det.
Och videon , menar ljudinspelningen som du postar motsäger dig dessutom. Killen pratar om hur deprimerade saknar förmågan att känna något öht, och därför tar till smärta, som t.ex att skära sig. Hörru, musik är känslor, det kan få oss att känna något, och vilken typ av musik som vi föredrar är personligt. Så jag förstår inte riktigt hur du tänkte där med att deppig musik är så sjukt dåligt att man till och med ALDRIG ska lyssna på det.

Jag mår dåligt men jag har inte skurit mig, än.