Forumet - Skära sig

Skära sig

3303 2 28
Hej jag är en kille som är snart 21 år och när min tjej gjorde slut gjorde det så jävar ont så jag började att skära mig hur gör jag för att sluta med det snälla hjälp mig och jag skär mig 10 till 30 gånger om dagen Snälla behöver tips hur jag ska sluta

ÄNDRAT 2012-03-07 15:50
det e för min mor och far omkom i en olycka samma dag som min tjej gjorde slut

Spana också in:

JAg vet att det låter omöjligt, men get over her. Om hon dumpa dig är hon inget att ha. Ska du ta ditt liv bara för henne? tro mig, det finns många tjejer där ute som skulle få dig att glömma henne.

Mitt tips till dig är att börja träna. Börja gärna jogga och cykla i det fina vädret! När man tränar utlöses endorfiner vilket är "lycko hormoner".
Sen kan du väl ta kontakt med UMO och du kanske får antidepressiva medel?
Skaffa fler vänner, här på sajten funkar också. Sen umgås du med dina vänner och har en massa kul.

Du är 21 förfan! du kan ha det så kul bara om du vill det!

Och btw, jag finns om du vill snacka! :)
visst du kan ta hjälp av psykolog/kurator etc för att sluta men du måste bestämma dig för att sluta för att kunna sluta, sen kan det ju dock hjälpa att gå till en psykolog/kurator etc för att bearbeta det som gör att man skär sig och på så sätt kan det bli lättare att sluta, men det är fortfarande ett beslut man själv måste ta.
Det är jättetufft att sluta skära sig, du kommer med största säkerhet falla tillbaka flera gånger innan du slutat helt men det är bara att bestämma sig, vara stark och hitta knep för att undvika det