Forumet - Skärsår

Skärsår

188 0 25
Nu är det sommar, jippie. Sommar betyder strand och avklätt och mina armar är delvis täckta av skärsår ifrån EN ångestattack i vintras, jag var full och det var inte meningen att jag skulle vakna upp med halva armen bortskuren.

Jag har döljt detta på jobbet, genom att alltid ha långärmat. Nu ska jag förmodligen åka hem till skåne snart och träffa vänner + familj. Jag bara orkar inte gå runt med en kofta på stranden i högsommar. Jag vill till stranden, jag vill springa runt i vanliga sommarkläder. Men hur fan förklarar man för ens vänner och familj? Då de kommer se märkena och börja undra. Kommer skämmas som fan. Vet inte riktigt hur jag ska göra och gå tillväga [sad]
Läkerol:

Jo. Men ändå så jävla skämmigt, min mamma kommer bli förkrossad säkert.


Nu menar jag inte att döma dig eller så, men jag tänker att om du håller det inom dig och börjar må dåligt igen kanske risken är större att det upprepas?
Även om det är skämmigt och jobbigt nu, tror jag att det är bättre att reda ut det så snart som möjligt. Gör det tydligt att det inte är något du håller på med nu, bara. Tycker de borde bli glada att du gått förbi det, liksom.

Spana också in:

Chickfactor:

ägd.


Åh du är så cool. Får jag bli som dig när jag blir stor?karrlsson:

u menar jag inte att döma dig eller så, men jag tänker att om du håller det inom dig och börjar må dåligt igen kanske risken är större att det upprepas?


Det kommer ju inte upprepas så. Får väll berätta, fan vad pinsamt.

Tözen:

sa


Var ingenting jag tänkte på då. Jag vill inte ens skära mig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Chicago:

Jag har köpt hudfärgad tejp på apoteket på somrarna, det har gått bra iaf ^^


Men det ser ju inte lite oskyldigt ut med hela armarna fulla med tejp? Syns ju lite.

Hando:

Gissa vad jag har i käften nu?[cool]


Jag med hähäähh.
ohYEA_:

"Det hände en gång under fyllan, ångrar mig som fan.. åh är det där chilikorv? släng hit!"

typ..


Men va?Nintendo:

Du får ju ta konsekvenserna av ditt handlande, även om du skar dig när du var full. Antingen struntar du i att bada, eller så struntar du i att du har skär sår och förklarar för dem som frågar eller säger att det är din ensak [smile]


"Du får ju ta konsekvenserna av ditt handlande", det är inte så att vi snackar om att jag har varit otrogen eller liknande, vi snackar om en konsekvens till mina psykiska problem och du halvt skuldbelägger mig, väldigt fult.

Orkar inte gå runt och "vänta" på att någon frågar eller kollar konstigt så jag ska berätta det med detsamma ja.
ohYEA_:

Ja?! Med andra ord, gör ingen stor grej av det :S Sitt inte och böla o skit, om det inte är det du vill. Säg bara som det är, och det med korven skulle bara illustrera att du skulle snacka om det som om det vore "ingenting". Om du förstår vad jag menar.


Läkerol:

Jaha, du menar att jag skall säga så [crazy] jo det kommer bli något sådant. Haha


Jag är lite aspie just nu.

Skulle aldrig sitta och böla över det nej.
Läkerol:

vi snackar om en konsekvens till mina psykiska problem och du halvt skuldbelägger mig, väldigt fult.


Fast det är ju inte någon annan som suttit och skurit dig i armen. Nu har du skurit dig och nu får du ta konsekvenserna, vad orsaken var är ju inte så relevant. Du kommer ändå att få leva med ärr resten av livet(antaligen), så det är lika bra att du lär dig att hantera blickar och frågor. Skit i vad andra tycker om dina ärr och gör vad du känner för. Vill du bada så kör på det.

Jag menade inte att skuldbelägga dig, det var synd att du tolkade det så.