Forumet - Skaffa barn eller inte?

Skaffa barn eller inte?

6139 1 80

 Jag vill yngla av mig. Men det i ett förhållande som är helt seriöst, från bådas sidor. Vi ska ha varit ihop i flera år och ha ömsesidigt förtroende för varandra. Och vara varandra väldigt nära. Och helst också bo ihop. 


På vikariatet på förskolan drog det igång en längtan att vilja ha egna barn att följa genom livet. Följa deras vägar och val och agera faderligt stöd.

Spana också in:


isola: man vet ju aldrig hur framtiden kommer att se ut så jag vet inte. tycker att folk överlag ser för lättvindigt på barnskaffande.
Sant. Föräldraskapet speglas ofta utåt som något underbart, fantastiskt och positivt. Dock kommer de negativa delarna aldrig ut helt, stackars de nyblivna föräldrar som inte hade en aning om hur svårt det kan vara. Själv blir jag helt slut av att vara barnvakt i några timmar, tänk då hur mycket energi ett eget barn tar.
Ibland får jag en sådär stark längtan efter barn, typ om jag ser en ensam gråtande unge på gatan går jag alltid fram och försöker hjälpa hen. Blir alltid väldigt känslosam då och vill ha ett barn Rodnar Mrn när jag ssitter barnvakt till mina syskon känner jag intr desamma.  Gillar bara barn utanför familjen hehe...