Forumet - Skaffa barn. Fördelar, nackdelar osv?

Skaffa barn. Fördelar, nackdelar osv?

5613 0 72
Hej

Har en del frågetecken jag hoppades eliminera. Gärna unga såväl som äldre tjejer med barn får skriva. Resten ber jag vänligt att hålla sig borta. Vill veta hur det är för tjejen.

Det jag vill veta är hur tjejen blir efter graviditen och vilka nackdelar som finns och kan bli. Har ett jättebra förhållande som jag inte vill ska "förstöras" tack vare ett barn. Klart det är fint med barn men vet hur mycket jobb kan vara.

/J

Spana också in:

Livet får mycket mer mening, man känner verkligen att det är något man lever för. När hon tog sina första steg, fick sina första tänder osv osv.. men samtidigt har man nästan ingen tid över till kompisar, fester , mm. Visst man kan ha barnvakt men man drar sig från att lämna henne. OCH är man väldigt olika i hur man tycker ett barn ska uppfostras leder det ofta till komplikationer och överdrivet tjaffsande.

/mvh Ronja
Lyngan:

Kan du läsa? såg att du skriver om näsblod. Du kanske vill ha en favorit i repris? Idiot....


Det är väl klart att ingen här kan förutse hur ditt förhållande kommer förändras om ni skaffar barn. Alla individer av honkön reagerar inte på samma sätt efter barnafödsel och dylikt. Jösses.
ditt liv börjar gå ut på att tillägna din tid åt din unge och att visa vägledning genom livet för ditt barn. vilket är både underbart men det är ett helvete för din liv ... Men det är ett stort steg om du inte är redo bli inte mamma/pappa.

Se till att bli det när du inte ser någon anledning att vänta, och ni båda ska tycka lika.
Herregud. Ni verkar inte fatta ett jävla dugg. Är ni så inne i er microvärld så ni inte förstår att jag vill ha fakta och inte någon jävla uppläxning? Är det inte upp till mig och min tjej att bedömma om vi är redo för ett barn? jag vill veta hur tjejens kropp kan bli, som t ex bristningar osv. Jag har inte bett om era åsikter när det gäller själva barnet, förhållandet etc.
Lyngan:

jag vill veta hur tjejens kropp kan bli, som t ex bristningar osv


Sexet blir som att vifta med en daggmask i en toarulle. Säkert permanent. Och så kommer hennes bröst att börjar producera mjölk, som ibland klumpar sig så att hon måste stå och vifta med dem framför ugnen. Och hennes bröstvårtor kommer att bli nariga. Hon kanske tappar en massa hår.[bigcheers]