Forumet - Skaffa barn

Skaffa barn

1681 0 8
Hej, jag o min partner insåg idag att jag är gravid. Ja jag ska behålla, ja jag känner till konsekvenser. Så där är det överstökat. 

Problemet är. Han är 30 och jag är 16.5, kommer det uppstå några problem gällande åldern? 

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Låter ju inte som nån toppen idé. Fett orättvist att din kille antagligen har festat, tagit studenten, rest, gjort karriär allt sånt o känner sig nu redo för barn. Medan du knappt gått klart skolan. Fan va du missar för ett barn du kan skaffa senare. Men d e ju ditt val.

Spana också in:

Svårt att säga om det kan bli problem pga åldern för det är helt olika från par till par hur det kan bli.
Ni är dock på helt olika platser i livet pga åldern (hur mogen du än anser dig att vara rent mentalt) så det kan bli bekymmer pga det. Men älskar ni varandra och verkligen vill detta så go for it. Inget jag rekommenderar personligen.

Sabba inte för dig, vänta med barn, mycket sker i din ålder och allt blir lättare om du fortsätter plugga och utbilda dig nu. Samt du måste växa och leva också.

Samt trodde inte tomten fanns men han som gjorde dig med barn är uppenbarligen en, tycker ålderskillnaden är för stor och tror ej på det i längden. 

Så var smart och vänta, du kommer få barn längre fram :)
att han kan lämna dig ni måste ta hand om er och en till du måste vara ledig från skolan när du börjar närma dig att föda sen tror jag du ska vara ledig efter du har född barnet  så du kan komma back i skolan som kan göra så du måste gå om en klass om du inte arbetar ifatt (vet att man måste göra det då jag var sjukskriven av 2 läkare för grov depression) men förhoppningsvis går allt bra och ni kommer bra överens
 IT ALL STARTED WITH A FORGOTTEN CONDOM

Use-condom.jpg