Forumet - Skaffa fler örhängen på en och samma gång?

Skaffa fler örhängen på en och samma gång?

626 0 3
Hej! Jag har funderat ett tag på att skaffa en till piercing i ett av mina öron, det vänstra (höger för andra). Jag har redan 1 i varje, i mitten av "lobe:n", sök om ni inte vet de olika typer av piercingarna. Iallafall, jag har länge funderat på att skaffa en "upper lobe" piercing, sökte lite på Pinterest på idear var jag exakt ville ha den, och så tyckte jag att det även verkade snyggt med en "helix" piercing. 


Nu vill jag bara ha lite råd och tips. 


1. Vilken tycker ni personligen är mest värd att skaffa? Är lite mer rädd att skaffa helix piercingen eftersom jag hört att den lätt blir infekterad, att det dessutom är brosk där hålet ska tas. 
2. Jag vill gärna skaffa båda, menar att jag kan ta och börja med en eftersom jag tog mina andra hål för runt 8 år sedan. Om jag väljer att skaffa båda, kan man ta båda hålen på en och samma gång? De sitter ju ganska långt ifrån varandra men jag vill gärna veta om det är möjligt. 

Tack för mig
Mina egna erfarenheter och efter vad jag hört är just placeringar i öronen absolut minst risk för infektioner så till vida att man sköter den ordentligt första dryga månaden.

Har aldrig hört att risken skulle öka om man tar flera hål samtidigt förutsatt att man sköter det hela väl. Men är du det minsta orolig så är det väl bättre att dela upp håltagningarna med någon månad.

Jag slänger upp en bild på olika definitioner av örhängesplaceringar.  Blink

oronpiercing.jpg
Personligen had jag 7 hål sammanlagt i mina öron, 6 av dem på det högra och jag har tagit två stycken samtidigt innan, så det bör inte vara några problem! När det gäller helix piercingar så är de något lättare att bli infekterade än 'lobe' piercingar (från personlig upplevelse), de tar även något längre att läka, men tvättar du det regelbundet och inte håller på med det hela (snurrar på det hela tiden etc) så blr det inte vara några problem!

Hur ont det gör beror ju lite på personen, personligen tycker jag att lobe piercingar gör ondare än helix peircingar, eftersom när du gör en peircing i öronsnibben blir det ju egentligen ett 'köttsår', men helix tycker jag gör lite ondare under tiden eftersom det är relativt svårläkta och kan svida mer nör det läker eller vad man ska säga. Men som sagt, hur ont det gör beror helt på personen! Glad