Forumet - Skaffa vänner med ovanliga intressen?

Skaffa vänner med ovanliga intressen?

752 1 5
Hej!
Är intresserad av teknik. Runt där jag bor finns det varken någon förening eller någon som har något relaterat till det. I skolan finns det inte heller någon som är det. Känner en person med det intresset, men hen bor långt bort så det är svårt att träffas så ofta.
Skaffar också gärna vänner som har andra intressen också, men det går inte att göra i klassen jag går i just nu. Är inte heller medlem i någon sportklubb, mitt sätt att träna är att göra det själv, och det är nog därför jag inte är det.
Min dröm är att ha någon på sommarlovet att vara med, då jag annars skulle bli ganska ensam när familjen är på jobbet.
Har ni några tips?

Maymay: Vad inom teknik? Typ datorer och sånt? Mekanismer? Liksom det är ett rätt så brett område. Har du några andra intressen? 
Gillar allt med det! Göra appar, bygga saker, 3d skrivare och sånt till exempel. Det jag lagt mest tid på är teknik. Men jag gillar också att cykla, åka slalom eller bara vara ute. 

widediaper: Vad är det du anser som ovanligt intresse? För om det är teknik, du har nog fel. Det finns värre. 
Sant ändå, ser teknik som ovanligt eftersom jag inte känner till så många som har det nära mig, medan jag vet andra som har massa andra olika intressen liksom

Spana också in:


Imim: Gillar allt med det! Göra appar, bygga saker, 3d skrivare och sånt till exempel. Det jag lagt mest tid på är teknik. Men jag gillar också att cykla, åka slalom eller bara vara ute.
Hur gammal är du? Dessutom gillar du mountainbiking eller landsväg? Finns många med dina intressen. Gäller bara att leta på rätt ställen.