Forumet - Skakande film på kinesisk hundslakt

Skakande film på kinesisk hundslakt

1825 0 48
En av slaktarna berättade för filmarna att vid den här anläggningen - någonstans i Jiangsu-provinsen i östra Kina - klubbas och skinnas 100-200 hundar per dag. Fast vid filmtillfället passerade runt 300 hundar. Enligt Peta fångas hundarna på gatorna.

Artikel
Video

EDIT: Det föll bort text i ett alternativ. Det ska stå: "JA, jag kan tänka mig att inte köpa skinnprodukter som inte är certifierade/ursprungsmärkta".

Spana också in:

Vi behandlar tyvärr ickesällskapsdjur på detta sätt också men det ses inte som lika upprörande, men ja Kina är fruktansvärda när det gäller djurhantering och jag skulle aldrig klara av att åka dit pga skulle falla in i en djup sorg och bli som ngn förvirrad wannabemoder teresa som springer mellan alla burar och skrikgråter och tillslut blir arresterad för mord. .
min "typ" hund är adopterad från en organisation som tar hand om gatuhundar. är så glad att hen är här och slipper sina fasor därborta men blir så ledsen av att det är så många kvar. idag är hn fin men var bara skinn och ben när vi träffades första gången. dock har hn nog kommit ganska lindrigt undan då hn tyr sig väldigt bra till människor. har hört/läst (minns ej vilket och vill ej googla) att de där för att bli av med hemlösa djur samlar dem, åker ut med dem med båt för att sedan släppa ned dem i vattnet  i ett stort nät med stenar i botten.