Forumet - Skapa en ungdomschatt

Skapa en ungdomschatt

2898 0 23

Spana också in:

Hej
jag har en mycket bra ide inom ämnet.
En privatchatt, typ man klickar sig in på en användares profil och utöver de vanliga symbolerna som finns dära finns även en symbol som står för "chatta" så klickar man på den och får ett liknande chattfönster som det på facebook, som liksom följer med överallt.

Önskedröm från elverpigen
elverpigen:

jag har en mycket bra ide


hmm intressant faktiskt :) Alltså såsom facebook gillar jag inte riktigt :P Dumt att allt ska vara precis lika. Men typ att man kan gå in på en profil, och klicka på knapp så en pop-up ruta hoppar fram med ett chatt fönster eller något liknande :)
teensoundman:

Undra om sidan har minskat eller ökat användare det senaste året :)?


Jag har inte tillgång till den statistiken (eller jo, det har jag, men jag orkar inte hämta datan och göra den matte som krävs). Det är ju dock rätt självklart att vi har fler medlemmar nu än vad vi hade för ett år sedan, eftersom folk sällan avregistrerar sig. Däremot kan man ju titta på hur många nya användare vi fick under förra året, och jämföra det med hur många nya användare vi fått i år.

Men som sagt; jobbigt. Dessutom skulle jag inte få dela den informationen i alla fall.
Amboshed:

Men anser du att det är mer aktivitet på sidan än förra året då?


Svårt att säga. Jag har minne som en guldfisk. Dessutom har min aktivitet förändrats rätt mycket under året, då jag spenderar mycket mer tid bakom kulisserna sedan jag började jobba för Youmeet, och mindre tid i forumet.

Att själva sidan växer vet jag dock. Huruvida forumet också växer är svårare att svara på. Jag tror inte att det blivit mindre aktivt i alla fall. Däremot har aktiviteten förändrats en del. Det är mindre ambitiösa poster och trådar nuförtiden. Mer trams och skräp.
Hampie:

Saken är den att ingen hängde i chatten när den fungerade — eller inte så många att det vore en vettig prioritering. Som högst var det väl kanske 10 användare inne som snitt och tja..


En hel del ggr var det uppemot 30 nästan, men 10-15 i snitt ja.
Fast sen kan man tänka, vill dagens nya användare som är yngre ha en chatt? Brukar inte de vilja chatta en hel del?
Saker och ting förändras på ett par år :)
Knarko:

Fast sen kan man tänka, vill dagens nya användare som är yngre ha en chatt? Brukar inte de vilja chatta en hel del?


Tror snarare att det är tvärtom. Ynglingarna chattar väl via sina fejsboks och tajnyshats, eller vad de nu använder för nymodigheter.

Men även om det vore det känns det ju som en tveksam investering även om det skulle vara 50 användare som använde den. Det är typ... 0.0001% av alla besökare. [crazy]
Åtta:

Det är typ... 0.0001% av alla besökare.


Du glömmer ta bort dubbelkonton, trollkonton osv från den andelen användare du räknar in? ;)Åtta:

Tror snarare att det är tvärtom. Ynglingarna chattar väl via sina fejsboks och tajnyshats, eller vad de nu använder för nymodigheter.


Kanske men om de ska lära känna nytt folk och är på en hemsida så är chatt ganska så populärt.
Hur många sådana här trådar har inte skapats t.ex?