Forumet - Skatteåterbäring = Wii U?

Skatteåterbäring = Wii U?

2468 0 11
Kommer få 5700 kronor i skatteåterbäring nästa månad och jag har varit frestad att köpa en Wii U ett tag nu, särskilt med en massa nya spel som Splatoon och nya smash som borde komma ut i år. Problemet är att jag fortfarande inte är helt säker på om jag ska köpa en eller inte.

TL;DR varning, bara lite bakgrund och varför jag lutar mest mot Wii U.
Nu är det så att jag spelar framför allt på min PC så enligt mig är en Wii U den bästa konsolen att spela exklusiva på. Jag har inte haft en Nintendo konsol sedan N64 (xbox, xbox 360, ps3 är vad jag har ägt). Xbox är ett stort nej. Var nöjd med original xbox men ångrar starkt att jag köpta en 360. Inte många exklusiva, dålig hårdvara (2x rrod) samt xbox live. Ps3 var då ett bättre köp och känner ingen ånger angående den. Men nu känner jag att jag vill tillbaks till Nintendo ett tag, dom har helt enkelt fler exklusiva titlar jag vill spela, sen att Wii U är mycket billigare är även ett stort plus även om det inte är en avgörande faktor.

Spana också in:


Hyfs: Har hört att Wii U fryser fätt mycket. I alla fall Mario kart 8
Falskt rykte.

Har Wii U själv, och frysningarna skedde mest när konsolen kom. Sedan dess har flera stora uppdateringar kommit som fixat problemen.

Skulle vilja säga att Wii U/PC är den bästa kombinationen om man vill köpa så få enheter som möjligt och samtidigt ha tillgång till så många spel som möjligt. Folk säger att det inte finns några spel till Wii U, men det gäller tredjepartstitlarna och inte spel generellt - sanningen är att Wii U har flest exklusiva titlar bland den, Xbone och Ps4.

Nackdelen med Wii U är att tredjepartarna ignorerar den. Men där kommer ju PC in i bilden, som spelen dessutom är snyggare på jämfört med Ps4.

Här är en lista på exklusiva spel:

New Super Mario
Bayonetta 2
Wonderful 101
Monster Hunter 3 Ultimate
Splatoon
Smash Bros
Game & Wario
Mario Kart 8
Zelda Wind Waker
Nya Zelda
Xenoblade Chronicles X
Nya Project Zero
Super Mario 3D World
Donkey Kong Country Tropical Freeze

Det finns säkert ännu fler, men dessa var de jag kunde komma på nu. Nästan alla spel som släpps till Ps4 kommer till PC också.