Forumet - Skatteverket

Skatteverket

453 0 17
Ska bomba dem. Har suttit i en halvtimme och försökt att komma in för att få mitt skattebesked, plötsligt funkar det! För att komma till en sida som säger att e-tjänsten är stängd efter klockan 20. What the fuck Skatteverket? Vad fan i helvete är grejen? Dummaste jag hört i hela mitt liv.


Jag är verkligen förbannad. Vill döda.

Spana också in:

Är så arg så jag skrev en insändare till Metro.

Till: [email protected]

Det är mycket snack nuförtiden om att deklarera på internet; få ut sitt skattebesked online innan midsommar och det ena med det andra. Jag lämnade in min deklaration i tid som den gode samhällsmedborgaren jag är och i kväll, efter att ha pendlat hem från jobbet och kommit hem lika sent som vanligt, spenderar jag en halvtimme framför Skatteverket.se för att försöka få komma in och se mitt skattebesked. Vad är det jag till slut får se? E-tjänsten är STÄNGD efter klockan 20.00. E-tjänsten. På internet. Har öppettider. Vad tusan, Skatteverket? Att stänga av alla oss som inte kan vara ständigt uppkopplade under dagarna från en så viktig sida som Skatteverkets är både ledsamt och kränkande. Usch! Hoppas att ni skäms.

Ledsen skattebetalare
enhimmelskdrog:

vill få mina pengar nuuuuuuuu


när får man sina pengar?

jag ringde csn idag btw, är så sur på att formuläret är så lätt att skriva fel i, så att dom får otillräckliga uppgifter. men va fan, dom borde bara göra det enklare att göra rätt. 90% av dom som söker pengar där söker ju för samma sak med liknande bakgrund! :I