Forumet - Skelett i garderoben?

Skelett i garderoben?

199 0 1
"Kristersson kritiserades också under 2010 för att han var med och sålde ut allmännyttans 1 200 lägenheter för billiga 6 600 kronor kvadratmetern till Einar Mattsson AB, vars vd Stefan Ränk ordnat hyreslägenhet åt Kristersson och hans fru. Kristersson, som är vän med Stefan Ränk privat, fick behålla lägenheten trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som andra hyresgäster vräks för.

http://www.dagensarena.se/redaktionen/best-of-ulf-kristersson/


Jag tycker att en politiker eller andra beslutsfattare i samhället bör stå för vad hen säger och gör oavsett politisk färg, kön etc Det är inte smutskastning att påpeka att t ex en politiker skaffar sig en hyreslägenhet på ett sätt som ingen vanlig människa knappast skulle kunna göra. En politiker med den lönen kan lika gärna köpa sig en bostadsrätt). Och bryter man mot lagar som t ex att leja svart arbetskraft så bör man stå för konsekvenserna både lag- och moralmässigt. Jag tyckte inte att Juholt gjorde rätt som "glömde" saker och fick bostadsbidrag men betalade iaf tillbaka och fick stå med skammen. Smutskastning är snarare att publicera bilder som inte har med politiken att göra, diskutera deras sexualitet eller sprida lögner! Att Jimmie spelar bort sina pengar är kanske ett gränsfall, men vräkar man ut rasistiska floskler på nätet (dessutom anonymt) - ja, då ska "betala" för det!


Moderaterna säljer ut skolor och annat i Täby, vilket i efterhand konstateras vara olagligt. Vad resulterade det i? Nada!  
http://www.dn.se/sthlm/kammarratten-forsaljningen-av-tibble-gymnasium-var-olaglig/

Omoraliska eller kriminella politiker (eller andra i beslutställning i samhället) har jag inget för oavsett färg! En hederlig politiker som står för sin politik och sitt privata handlande förtjänar respekt oavsett partitillhörighet"Kom tillbaka Borg, allt är förlåtet!"

Spana också in: